Sorum var Güzel anneler günaydın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Güzel anneler günaydın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,031 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Güzel anneler günaydın
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
C

CerenEla

Guest
Günaydınlar. Ben kullandım ilk oğlumda özellikle aşıya giderken ve bizim gibi asansör yoksa çok merdiven varsa kullanışlı oluyor. Yaz bebekleri kangurada terleyebilir onun da çözümü muslinler. İlk 3 ay sling kullandım sonra 1bucuk 2 yaşa kadar ergonomik kanguru. Diğer kangurulardan farkı hem annenin hem bebeğin konforu ,doğru duruş pozisyonu. Bel desteği ile mutlaka M bacak pozisyonu ve sırtı da c pozisyon olmalı. Diğerleri bunu sağlamıyor .

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aranızda sling kanguru kullanan oldu mu diğer kanguru ile farkı nedir? Bu aralar nette slingi kullananları çok görüyorum ama taşıması, bağlaması zor mu? Diğer kangurulardan kullanışlı ise almayı düşünüyorum
Ben ikisinden de aldım 6. Aydan sonra kullanmaya başladım. Sling daha kullanışlı geldi bana esnek kumaş olduğu için her şekle giriyor bebeği sıkmıyor. Bağlaması çok kolay bebeği de tek başına rahatlıkla yerleştiriyorsun tavsiye ederim

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Ben ikisinden de aldım 6. Aydan sonra kullanmaya başladım. Sling daha kullanışlı geldi bana esnek kumaş olduğu için her şekle giriyor bebeği sıkmıyor. Bağlaması çok kolay bebeği de tek başına rahatlıkla yerleştiriyorsun tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım benim 🥰🤎
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Günaydınlar. Ben kullandım ilk oğlumda özellikle aşıya giderken ve bizim gibi asansör yoksa çok merdiven varsa kullanışlı oluyor. Yaz bebekleri kangurada terleyebilir onun da çözümü muslinler. İlk 3 ay sling kullandım sonra 1bucuk 2 yaşa kadar ergonomik kanguru. Diğer kangurulardan farkı hem annenin hem bebeğin konforu ,doğru duruş pozisyonu. Bel desteği ile mutlaka M bacak pozisyonu ve sırtı da c pozisyon olmalı. Diğerleri bunu sağlamıyor .
Teşekkür ederim canım 🥰

Son düzenleme:

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ya birşeyi merak ediyorum kangurunun kilidi oluyor ya sırta takılan onu nasıl takıyorsunuz ben tek başıma takamadım o yüzden hiç kullanamadım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ya birşeyi merak ediyorum kangurunun kilidi oluyor ya sırta takılan onu nasıl takıyorsunuz ben tek başıma takamadım o yüzden hiç kullanamadım
Ben önce kanguruyu ayarliyordum sırtını kollarini filan rahatlıkla tanıyordum canım. Kollarını takmadan sırt kilidini önüne getir öyle tak sonra beline çevir rahat olur

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Aranızda sling kanguru kullanan oldu mu diğer kanguru ile farkı nedir? Bu aralar nette slingi kullananları çok görüyorum ama taşıması, bağlaması zor mu? Diğer kangurulardan kullanışlı ise almayı düşünüyorum
Sanirim bosuna para verdim 🥴 hic sevmedi . Hala daha sikisik darasmali seyleri sevmez 🤷

Tüm sayfalar yüklendi.