Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar canım anneler iyi bir makina önerisi olan var mı çekim gücü kuvvetli olan marka model bilgisine ihtiyacım var halı koltuk ve yatak temizliği yapıp memnun kalan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
Merhabalar canım anneler iyi bir makina önerisi olan var mı çekim gücü kuvvetli olan marka model bilgisine ihtiyacım var halı koltuk ve yatak temizliği yapıp memnun kalan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
Çekişi nasıl peki annem için açtım başlığı her zaman temizleyemiyorum koltukları halıları makina araştır dedi koltuklar açık renk sürekli temizlik istiyor örtü de kullanıyor ama ister istemez kirleniyor tabi