Halı yıkama makinası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Halı yıkama makinası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Halı yıkama makinası
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar canım anneler iyi bir makina önerisi olan var mı çekim gücü kuvvetli olan marka model bilgisine ihtiyacım var halı koltuk ve yatak temizliği yapıp memnun kalan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar canım anneler iyi bir makina önerisi olan var mı çekim gücü kuvvetli olan marka model bilgisine ihtiyacım var halı koltuk ve yatak temizliği yapıp memnun kalan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
İhlas markası güzel cnm kiwi de güzel diyorlar

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Benim annem 20 senedir ihlasınkini kullanıyor, her sene bakımını yapıyorlar hala.Parçası da kırılsa bile hemen buluyorlar

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Benim annem 20 senedir ihlasınkini kullanıyor, her sene bakımını yapıyorlar hala.Parçası da kırılsa bile hemen buluyorlar
Çekişi nasıl peki annem için açtım başlığı her zaman temizleyemiyorum koltukları halıları makina araştır dedi koltuklar açık renk sürekli temizlik istiyor örtü de kullanıyor ama ister istemez kirleniyor tabi

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Çekişi nasıl peki annem için açtım başlığı her zaman temizleyemiyorum koltukları halıları makina araştır dedi koltuklar açık renk sürekli temizlik istiyor örtü de kullanıyor ama ister istemez kirleniyor tabi
20 senede az da olsa düştü haliyle ama her sene zaten bakım yapıyorlar filtrelerini değiştiriyorlar aşırı da bir düşüş olmadı, artık ben de kullandığımdan biliyorum benim evde kullandığımdan çok iyi hem süpürge olarak hem halı-koltuk yıkama olarak.Tek kötü yanı biraz ağır bi alet çok da parçası var 😬 Ama benim annem alıştı hemen.Su haznesi var süpürürken onu dolduruyorsun, halı yıkarken tam tersine çeviriyorsun, üstünde bir dünya düğme falan var.Alırken sana öğretiyorlar çok sorun olmuyor ama ilk tek yaptığında bi tık sıkıntı çıkabiliyor 😅

Tüm sayfalar yüklendi.