Halı yıkama makinası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Halı yıkama makinası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 316 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Halı yıkama makinası
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Berayy

Kayıtlı Üye
rank
Annem dün videosunu izledi boyun fıtığım var bununla uğraşamam diyor muhtemelen parçalar yüzünden de biraz tansiyonu çıkar hiç sevmez uğraştırıcı cihazları 🤣 kız kardeşim yanında olsaydı sorun olmazdı da üniversiteye gidecek bu yıl annem zorlanır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kiwinin hangi modelini kullanıyorsun çekişi düşük diyorlar doğru mu
Modelini bilmiyorum A101 e gelmişti çekişi gayet güzel gece yıkadım sabaha kupkuruydu

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ay valla yalan yok süpürge için ben bile üşeniyorum bazen onu çıkar tak et, küçük dikey süpürge var onla süpürüyorum 🫣 Her gün kullanılacak şey değil ayda bir, bayram-bahar temizliği için falan anca
Dikey süpürge benim de var bazen o bile zor oluyor Doğa sağolsun keşke onu alana kadar robot süpürge alsaydım kendi kendine süpürür yerine giderdi babam alalım dedi de şuncacık şeyin temizliği ne olacak ben de peşinden büyük makinayla mı gezeyim diye almadım açeydim kollarımı gitme diyeydim diye bi replik var ya tam o haldeyim😃😃 keşke alsaydım benim herif almıyor evde gırgır zaten var diyor 🤬🤬🤬🤬
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Modelini bilmiyorum A101 e gelmişti çekişi gayet güzel gece yıkadım sabaha kupkuruydu
Ben bi onu da araştırayım öyleyse geçen ilanda vardı cam silme aparatı da varmış

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar