Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annem dün videosunu izledi boyun fıtığım var bununla uğraşamam diyor muhtemelen parçalar yüzünden de biraz tansiyonu çıkar hiç sevmez uğraştırıcı cihazları kız kardeşim yanında olsaydı sorun olmazdı da üniversiteye gidecek bu yıl annem zorlanır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kiwinin hangi modelini kullanıyorsun çekişi düşük diyorlar doğru mu
Ay valla yalan yok süpürge için ben bile üşeniyorum bazen onu çıkar tak et, küçük dikey süpürge var onla süpürüyorum 🫣 Her gün kullanılacak şey değil ayda bir, bayram-bahar temizliği için falan anca
Dikey süpürge benim de var bazen o bile zor oluyor Doğa sağolsun keşke onu alana kadar robot süpürge alsaydım kendi kendine süpürür yerine giderdi babam alalım dedi de şuncacık şeyin temizliği ne olacak ben de peşinden büyük makinayla mı gezeyim diye almadım açeydim kollarımı gitme diyeydim diye bi replik var ya tam o haldeyim keşke alsaydım benim herif almıyor evde gırgır zaten var diyor
Dikey süpürge benim de var bazen o bile zor oluyor Doğa sağolsun keşke onu alana kadar robot süpürge alsaydım kendi kendine süpürür yerine giderdi babam alalım dedi de şuncacık şeyin temizliği ne olacak ben de peşinden büyük makinayla mı gezeyim diye almadım açeydim kollarımı gitme diyeydim diye bi replik var ya tam o haldeyim keşke alsaydım benim herif almıyor evde gırgır zaten var diyor
Ben bi onu da araştırayım öyleyse geçen ilanda vardı cam silme aparatı da varmış