Sorum var Hamilelik

• Konbuyu başlatan İkra masall
  • Toplam 46 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkra masall tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,517 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan İkra masall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi
G

Gülpare

Guest
canım ben evlendikten 2 ay sonra gebd kaldım rabbim öyle uygun görmüş şükür demek senin için daha hayırlı zaman değil ondan gebe kalmadın. hamile kalmanla evlilik ayının bir önemi yok kimi hemen hamile kalır kimi 1 ay kimi 1 yıl kimi 10 bunu senin evlilik ayın belirlemiyor yaradan belirliyor. sen isterden kadın doğuma git doktor ne kadarlık evlisin derse 1 yıllık de yoksa diğer türlü rvliliği 1 yıl olmmalış kadınlara bakmıorlr çünkü evlilikte ilk 1 yıl çocuk olmaması tıbben normal karşılanıyor....
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

hayır sen yumurtlama zamanını takip et genellikle düzenli adet olan bir kadında regl başlangıcından 14. gün yumurtlama beklenir yumurtlama zamanı ve sonrası yada öncesi ayıptır söylemesi bol bol ilişkiye girin daha ne kadar açık olayım. şu yazıyı sana 20 kez yazdım yazılanları ilk idrak etmeye çalış nolur artık aynı şkilde soru sorarsan cidden mesajlarını blok edeceğim kimseden cevap alamyavksın aç inteneti araştır birazcık yada git bir doktorla görüş aile büyüğün yok mu onlarla fikir alışverişi yap ama gelip burda dalga geçer gibi soruar sorma artık lütfen
Tamam kusura bakma bı anne olmak için sordum hepinizden ozurdilerim

G

Gülpare

Guest
Kusura bakmayın tekrar ozurdilerim 😥💧🌷🦩😭🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹anne olmak için 1sene beklencekmi yeni olan kişi kol uyuşma üşüme bı bakan sicama terleme neden olur sumsuklu sarı akıntı pesetede karın ağrıma kas ağrısı kiranp hayırlısı dua inşallah kolay olması dileyle evlat hasreti bı anne

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kusura bakmayın tekrar ozurdilerim 😥💧🌷🦩😭🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹anne olmak için 1sene beklencekmi yeni olan kişi kol uyuşma üşüme bı bakan sicama terleme neden olur sumsuklu sarı akıntı pesetede karın ağrıma kas ağrısı kiranp hayırlısı dua inşallah kolay olması dileyle evlat hasreti bı anne
Hayır canım beklemene gerek yok sanırım sarı akıntı sebebi enfeksiyon kadın doğuma hidip idrar testi yaptır enfeksiyon yüzünden ağrın olur . Birde gebelik testi yaptır

Tüm sayfalar yüklendi.