Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,501 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelik elbise alan var mı ben pantolon aldm hiç rahat değil elbise hep yazlık 2 ayım kaldı ama kıyafette sıkıntı yasiyorum
Ben hiç hamile elbisesi almadım çünkü birdaha giyemeyecem yazın hep bol elbise yada eşimin tisorlarini giydim simdise kis geldi bi tayt aldim hamileler için onu giyip üstüne tunik yiyiyorum zaten az kaldı sayılır doğuma

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Yok kız pantolon hamile pantolonları çok rahat elbise ben kolay rahat diye tercih ediyorum sıcaklarda tek parça tak üstüne çık
Valla ben aldm hiç rahat değil birde çok pahali
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben hiç hamile elbisesi almadım çünkü birdaha giyemeyecem yazın hep bol elbise yada eşimin tisorlarini giydim simdise kis geldi bi tayt aldim hamileler için onu giyip üstüne tunik yiyiyorum zaten az kaldı sayılır doğuma
Benim iki ay var bende öyle idare ettim şimdiye kadar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim iki ay var bende öyle idare ettim şimdiye kadar
Hamile taytlari çok rahat
Keşke tayt alsaydm

Tüm sayfalar yüklendi.