Hamilelikte korona

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melek. tarafından oluşturulan Hamilelikte korona başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,468 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte korona
Konbuyu başlatan Melek.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar. Dün akşam korona testim pozitif çıktı.. Çok ciddi öksürük var 3 gündür hastaydım. Tat almadığımı fark edince limon yaladım kolonya kokladım çok hafif geliyor yok denecek kadar.. Korona olmuşum. Geçiren var mı özellikle ökrüsük sorunum var. Doktor kan sulandırıcı iğne verdi 10 tane onu vurmaya başladım hemen..
Cnm bnde korona oldum baş ağrım vardı cok öksürük yoktu bnde bacakalarda sızlama berbat bı şekilde vardı sıtma tuttu bni damak tadı koklama sıfır hiç yoktu ne kolonya kokusu ne soğan kokusu hiç almiyrdum kokuyu doktora da gitmedim sürekli limon.sıkip içiyordum hiç dışarıda çıkmadım

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bnde korona oldum baş ağrım vardı cok öksürük yoktu bnde bacakalarda sızlama berbat bı şekilde vardı sıtma tuttu bni damak tadı koklama sıfır hiç yoktu ne kolonya kokusu ne soğan kokusu hiç almiyrdum kokuyu doktora da gitmedim sürekli limon.sıkip içiyordum hiç dışarıda çıkmadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun size de..
Tat ne zaman gelir acaba yat koku alabilmek ne büyük nimetmiş ☹️

Narin_

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun size de..
Tat ne zaman gelir acaba yat koku alabilmek ne büyük nimetmiş ☹️
3. Günde tat ve koku gitti bende de.
Bugün 12. günü bitirdim. Tat var ama koku yavaş yavaş geliyor. Bazılarında koku kaybı daha uzun sürebiliyormuş.
Moralini bozma düzelecek her şey biraz zorlayacaksın o kadar. Ben 1 hafta yataktan çıkamadım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar