hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,967 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı?
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem anne

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen yardım edin 26 haftalığım kovit aşısı olmadım kararsızım sizce olmalı miyim bi zarari olur mu ilerde bebeğe lütfen cevap verin

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen yardım edin 26 haftalığım kovit aşısı olmadım kararsızım sizce olmalı miyim bi zarari olur mu ilerde bebeğe lütfen cevap verin
Bende 21 haftaligim bende aşı olmadım hiç olmayida düşünmüyorum elimden geldiğince kendimi koruyorum dikkat ediyorum dua ediyorum inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli doğum yaparız 🤲🤲🌹♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlerde olup olmuycani kimse bilemez ki yani normal tetanoz bile senelerce insan vücudunda kaliyo belki olur Dr fark etmez belki bişey olur ilerde belli olur ben oldum olsasi güvenemiyodum hala guvenemiyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Agustosun ilk haftasında 1. Biontec aşıyı oldm 31 Ağustosda da ikinci aşıyı oldum Ekim'de hamile oldugumu öğrendim 3. Doz aşıyı olmayı bende düşünmüyorum şimdilik.kendimi koruyorum gerek kalmadıkça dışarı çıkmıyorum

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Ben olmadım etkilenmenizi istemem ama hiç güvenemedim o aşıya bide doktorum biontek önerdi biri başka dedi öbürü baska aile hekimim başka dedi 22 günüm kaldı inşaallah doğumdan sonra belki yaptırım bakalim

Tüm sayfalar yüklendi.