hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,967 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı hamilelikte Kovit aşısı olmayan var mı?
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem anne

leylalee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen yardım edin 26 haftalığım kovit aşısı olmadım kararsızım sizce olmalı miyim bi zarari olur mu ilerde bebeğe lütfen cevap verin
hayır canim asla yaptirmam .. hamile olmasam da yaptirmam.. ben ve bebegim denek degiliz. hamilelikte sadece parol icebiliyoken , icinde ne oldugu bilinmeyen ve ileride ne gibi bi yan etkisi olacagini bilmedigim bi sıvıyı asla vucuduma zerkettirmem.. o kimyasallarin anne karnindaki bebegimin beyninde birikmesine asla izin vermem.. ha ayrica tetanoz dahi yaptirmadim. karsiyim ben canim..

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen yardım edin 26 haftalığım kovit aşısı olmadım kararsızım sizce olmalı miyim bi zarari olur mu ilerde bebeğe lütfen cevap verin
Ben iki doz aşımı vuruldum temmuzda vuruldum Ağustos ta hamile olduğumu öğrendim şimdi 3 doz çıkmış bana ama ilk iki dozu biraz ağır geçirdim doktora danıştım doğumdan sonra da vurulabikirsin iki doz asin var dedi

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
7 aylik hamile kadin covide yakalanip öldü. Ve bebeği de kurtaramadilar :(
Bu haber cigerimi parcaladi, cevreme doktor arkadaslarima, tum katildigim egitimlerdeki uzman doktorlara danıştım. Yabanci kaynaklari okudum.
Herkes öneriyor, hele ki şu dönemde israrla oneriliyor.
18.haftamdayim bugun 3.biontech aşımı oldum. 2.yi hamile kalmadan 1 ay once olmuştum. Şimdilik iyiyim, kolum bile agrimiyor. Ilerleyen gunlerde birsey hissedersem paylasirim.

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sifa olsun canım benim iyi yapmışsın 😔😇
7 aylik hamile kadin covide yakalanip öldü. Ve bebeği de kurtaramadilar :(
Bu haber cigerimi parcaladi, cevreme doktor arkadaslarima, tum katildigim egitimlerdeki uzman doktorlara danıştım. Yabanci kaynaklari okudum.
Herkes öneriyor, hele ki şu dönemde israrla oneriliyor.
18.haftamdayim bugun 3.biontech aşımı oldum. 2.yi hamile kalmadan 1 ay once olmuştum. Şimdilik iyiyim, kolum bile agrimiyor. Ilerleyen gunlerde birsey hissedersem paylasirim.

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Ası olma hamileyken bi yere de cıkma dikkat et. Dr lar öneriyo olun dio ama ben bebeğimi tehlikeye atmadım vede olmadım. Şimdi 4 aylık oldu. 40yken oldum asımı

Sevgim

Kayıtlı Üye
rank
Ol canım hiç korkma bişey olmaz bende yaptırdım
Kararsızım ya şaşırdım ne yapacağımı 26 hafta 3 günlüğüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ediyorum gülüm Rabbım hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım aminnn

Çok teşekkür ediyorum gülüm Rabbım hepimizin yardımcısı olsun yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım aminnn

Tüm sayfalar yüklendi.