Hamileyim ama evli değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Küçük bebek tarafından oluşturulan Hamileyim ama evli değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,006 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyim ama evli değilim
Konbuyu başlatan Küçük bebek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Evet babası biliyor ve evlenelim diyor ama ben aldırmayın düşünüyorum
E tmm işte ne güzel evlen aldırmak hangi akla hizmet bunun cezasını ne yer ne gök kaldırabilir cnm yazık ne kendine ne de bebeğine yapma bunu bebek sahibi olmak için nelerini feda eden aileler var rabbim kimseyi mahrum bırakmasın aldirirsan blki birdaha nasip olmaz ne biliyorsun rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Burda olsun hastane kapılarında olsun evlat sahibi olmak için ne gözyaşı döken kardeşlerimiz var rabbim sana anneliği nasip etmiş zina ve ya helal yolla sen allahın verdiği cana nasıl kıymak istediğini söylüyorsun özrün kabahatinden büyük buraya yazdığına göre fikir istiyorsun ama doğrular bunlar yazık edersin hem dünyalık hem ahiretlik hayatına

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Evet babası biliyor ve evlenelim diyor ama ben aldırmayın düşünüyorum
Valla canım seviyorsun ki bu kadar ileri gitti ilişkiniz evlen geç ne düşünüyorsun kim ne der diye. Şimdi belki söyleyeceğim şeyi yanlış anlayacaksın ama bunu kötü niyetle söylemiyorum. Birşeylerin olabileceğini baştan düşünmeyip bu riske girdiysen ve başına geldiyse artık elalemin söyleyeceğini düşünmekten çok uzaktasındır demektir. Eğer ailen beyefendiyi tanıyor ve ilişkiniz olduğunu biliyorsa 2 ay içinde evlenin erken doğum oldu der çıkarsınız işin içinden ama ailene en azından annene doğruyu söylemelisin ki en azından oda arkanı toparlayabilsin. Umarım bu adam düzgün bir adamdır da şu yaşadığın strese değer..

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamileyim ama evli değilim ne yapacağım bilmiyorum evlensem bile bebeği gizleyemem 😢😢
Benim halam da nişanlısından hamile kalmış ti 3aylik olunca evlendi nikah la 6ay sonra bebek doğdu babam babannem vs laf yaptı ama bebek doğduktan sonra çok sevdiler inşallah evlenirsin babasıyla konuş canım üzme kendini inşallah herşey yoluna girer💕🙏🍀

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...