Hamileyim ama evli değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Küçük bebek tarafından oluşturulan Hamileyim ama evli değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,024 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyim ama evli değilim
Konbuyu başlatan Küçük bebek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Evet babası biliyor ve evlenelim diyor ama ben aldırmayın düşünüyorum
Kıyma o cana emin ol çok büyük günah Allah onu sana hediye vermiş, evlenin madem çocuğunuz olacak, ona buna ne evlenin hemen ama aldırma çocuğu lütfen yapma 😔😔 O senden bir parça senin nasıl kıyarsın ona lütfen yapma minicik bir can o. Bak çocuğu olmayan insanlar nasıl çırpınıyor bir çocuğum olsun diye sen sana verilen emanete zarar verme lütfen ☹️☹️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Saklanabilir birşey değil ki nasıl anlatılır nasıl izah edilir sayılı gün diyemem ki daha yeni bu bebek benim için çok zor bir süreç bu aile meselelerini düşünmek bile istemiyorum 🤷‍♀️
Kimse o karnındaki candan daha değerli değil bunu unutma hiçbir laf hiçbir söz hiçbir insan ondan daha değerli değil yapma o senin parcan ondan nasıl vazgeçersin kıyma ona annesi o daha minicik sana tutunmuş yapma. Evlenin millet ne der ne olur derdine düşmek için biraz geç kalmışsın yapma o yavruya kıyma ne olur sonra çok pişman olursun emin ol. Belki daha çocuğun olmayacak belki bu senin tek bebeğin nasıl riske gireceksin nasıl elindeki bu kıymeti kaybetmeyi göze alacaksın. Kendi evladının katili olma ne olur yapma

Rahime BAYAR

Kayıtlı Üye
rank
Hiç bir anne çocuğunun kötülüğünü istemez hatta anne çocuğu için canını bile verir istediğin kadar evli olma ki zaten hamile olman ayrı bi yanlış onu geçtim aldıracam diyorsun öyle bir şey yapma canım bak çok pişman olursun evet çok tırsıyorsun korkuyorsun ama seni en iyi anlayacak kişi annen korkma annemden annen belki kızar ama seni öldürmez ben 17 haftalık hamileyim ve o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki bebeğimi daha ilk günden her şeye baktım onun için dün eşim sakasindan bana dedi ki sana 100 trilyon verseler bebeğini satar mısın dedim ki gerekirse evim olmaz çamurda surunurum bana deseler sana 100 trilyon verecez ayriyeten güzel bir ev verecez çocuğunu bize sat ben dedim asla ve asla öyle bir şey yapmam bi dünya malı için ayrıca o benim çocuğum ne haddime böyle bir şey yapmak o benim canım her şeyim Allah herkese öyle kolay kolay vermez şimdi aldırırsın sonra mutlaka bir gün evleneceksin mutlaka anne sahibi olmayı istiyceksin Allah sana o zaman anneliği nasip etmezse ne yapacaksın biraz geniş düşün kuzum annene anlat Allah yardımcın olsun bi yanlışlık yaptın ikinci bi yanlışlığı da yapma yazık günah ben bebekleri çok seviyorum ve çok da hassasım bu konulardaki

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Hiç bir anne çocuğunun kötülüğünü istemez hatta anne çocuğu için canını bile verir istediğin kadar evli olma ki zaten hamile olman ayrı bi yanlış onu geçtim aldıracam diyorsun öyle bir şey yapma canım bak çok pişman olursun evet çok tırsıyorsun korkuyorsun ama seni en iyi anlayacak kişi annen korkma annemden annen belki kızar ama seni öldürmez ben 17 haftalık hamileyim ve o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki bebeğimi daha ilk günden her şeye baktım onun için dün eşim sakasindan bana dedi ki sana 100 trilyon verseler bebeğini satar mısın dedim ki gerekirse evim olmaz çamurda surunurum bana deseler sana 100 trilyon verecez ayriyeten güzel bir ev verecez çocuğunu bize sat ben dedim asla ve asla öyle bir şey yapmam bi dünya malı için ayrıca o benim çocuğum ne haddime böyle bir şey yapmak o benim canım her şeyim Allah herkese öyle kolay kolay vermez şimdi aldırırsın sonra mutlaka bir gün evleneceksin mutlaka anne sahibi olmayı istiyceksin Allah sana o zaman anneliği nasip etmezse ne yapacaksın biraz geniş düşün kuzum annene anlat Allah yardımcın olsun bi yanlışlık yaptın ikinci bi yanlışlığı da yapma yazık günah ben bebekleri çok seviyorum ve çok da hassasım bu konulardaki
Asla insan parçasından vazgeçermi umarım doğru kararı verir arkadaş

Doruk

Kayıtlı Üye
rank
Saklanabilir birşey değil ki nasıl anlatılır nasıl izah edilir sayılı gün diyemem ki daha yeni bu bebek benim için çok zor bir süreç bu aile meselelerini düşünmek bile istemiyorum 🤷‍♀️
Canım veren de Allah alanda sen bi canı alma hükmüne sahip değilsin evlenirsin bir ay sonra hamileyim derisin doğum olunca da erken doğum dersin benim kuzenim öyle yaptı nişanlıyken hamile kaldı evlenince bir ay sonra hamileyim dedi doğuruncada erken doğum dedi sen bebeğinin babasıyla evlendikten sonra kim seni sorgulayan bilirki benim fikrim bu seni yargılamıyorum asla sana fikir vermek için yazdım istemeden seni kırdıysam özür dilerim hakkımda hayırlı neyse Rabbim sana onu nasip etsin

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Canım bebeğinin babası da evlenmek istiyorsa o cana kıyma yazık Allahım size imtihan için bir evlat vermiş hatanız i düzeltin diye bu şansı geri tepme varın ikinizde belediye binasina nikahını zi kıyın biz evlendik ben hamileyim diye aciklamaninizi yaparsınız
Ahh canim kiyma o cana inşaallah mantikli kararlar verebilirsin

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kaç yaşındasın ne yaşanırsa qebe kalınacak biliyosun niye böyle bi yola qirdin Allah zinanı affetsin. Ama ayriyettn madem aldırmayı düşünüyorsun niye buraya yazıyorsun Abe kardeşim bizler kizalm diyemi. Aklın yolu bir buradakiler ya ailene söyle ya ewlen ya aldırma diyeck. ben aldrcam demen pişkin pişkin konusuyomssn qibi qeldi. Allah hayrlisini wersin insaAllah doqru yolu bulursun 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...