Hangi aspiratör? 🤦‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Hangi aspiratör? 🤦‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,901 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hangi aspiratör? 🤦‍♀️
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimin hırıltısı çok var burnunda bişey yok geniz de elle yapılan aspiratör aldım ama ağzıla çekilen dahamı iyi ikisinide kullanan var mı?

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğimin hırıltısı çok var burnunda bişey yok geniz de elle yapılan aspiratör aldım ama ağzıla çekilen dahamı iyi ikisinide kullanan var mı?
Canım bol buharlı bı duş aldirmani öneririm ben önceden sıcak suyu baya akıtıp buhar olmasını sağlıyorum dusakabinin ve yıkarken kaynar su akar vaziyette biraz uzun tutuyorum duşuki genizdekinin akmasını sagliyor birde burnundan su yuttururum çocuğuma böyle atlatiriz hep eğer ileri derece deilse emin ol hırıltı fln kalmiyor Aspiratör sadece burnundakini alırsın genizdekini çekmek mümkün deil

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bol buharlı bı duş aldirmani öneririm ben önceden sıcak suyu baya akıtıp buhar olmasını sağlıyorum dusakabinin ve yıkarken kaynar su akar vaziyette biraz uzun tutuyorum duşuki genizdekinin akmasını sagliyor birde burnundan su yuttururum çocuğuma böyle atlatiriz hep eğer ileri derece deilse emin ol hırıltı fln kalmiyor Aspiratör sadece burnundakini alırsın genizdekini çekmek mümkün deil
Bunuda deniycem kuzum ne yaptıysam geçmiyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bunuda deniycem kuzum ne yaptıysam geçmiyo
Ewet cnm itti bebe daha güzel sonuç veriyor da doktorlar pek önermiyor ama çocukta rahatliyor
Sağol kuzum

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Azıcık karbonat ve tuz atıp ılık suda eritin enjektörle burnuna sıkın temizleyecektir aspiratör kullanmadım faydasını gören vardır bilmediğim için yorum yapmak istemem

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar