Hangi beşik kullanışlı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Hangi beşik kullanışlı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,810 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hangi beşik kullanışlı
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İnşirah 0824

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım ilk bebegimm nasıl beşik almalıyım sizin öneriniz var mi acaba 💜
Küçük anne yanı beşik kızımda işimi görmüştü mobilya beşiklere bence boşuna para verme çünkü zaten kullanamıyorsun tutup ayağa kalkmaya başlıyor güvenip bırakamıyorsun içine yada park beşik al bence

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Bir kac tane ozellik ise yariyor gibi gorunuyor, bunlardan 1 tanesi reflu , kusmalari onleyici besige egim verebildigin besikler.. emzirdikten sonra yatirdiginda besige egim veriyorsun ve bebegi oldukca destekliyor 2. Olarak sallanabilir bir besik, ben pek sallanmalari taraftari degilim fakat gece ansizin uyandiginda bir iki dokunus belki yardimci olabilir.. 3. Olarak bebek asagi yukari 5-6 aydan sonra besikten tutunup kalkmaya basliyor ve besiklerin yan bolumundeki tahtayi yukseltebiliyorsunuz kademeli olarak buda bence onemli noktalardan yoksa guvenligi icin yatirdigimizda bagliycak degiliz :) besik derinlikleride onemli bence bebegi alirken veya koyarken izdirap yasanan bir derinlik olmamali cok fazla cesit besik var.. ilk defa besik alacaksaniz kendiniz icin en dogru besigi ilk secimde belki bulamayabilirsiniz fakat bu gibi destekleyici ve kolaylastirici ozellikleri goz onunde bulundurabilirsiniz..

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 3 tane beşik aldım nedenini bende bilmiyorum ilk bebek diye acemilik ve heyecanla almışım işte anne yanı ahşap kademeli korumalı sallanmalı tekerlekli aldım şuan 11 aylık onda uyuyor gece gayet büyük rahat geniş daha çok kullanırım onu... 2.olarak elektrikli kendinden sallanan aldım toplam 5 kez uyumamıştır içinde onu boşa aldım . 3. Olarak salıncak tipi olanlardan aldım balkonda rahat olur yazın diye ama ondada uyumuyor onuda boşa aldım ilerde 2. Bebeğim olursa ilk işim onlarda uyutmak 😅😅😅 yaniii sonuç olarak ya büyük geniş anne yanı ahşap almalısın yada park beşik canım

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 3 tane beşik aldım nedenini bende bilmiyorum ilk bebek diye acemilik ve heyecanla almışım işte anne yanı ahşap kademeli korumalı sallanmalı tekerlekli aldım şuan 11 aylık onda uyuyor gece gayet büyük rahat geniş daha çok kullanırım onu... 2.olarak elektrikli kendinden sallanan aldım toplam 5 kez uyumamıştır içinde onu boşa aldım . 3. Olarak salıncak tipi olanlardan aldım balkonda rahat olur yazın diye ama ondada uyumuyor onuda boşa aldım ilerde 2. Bebeğim olursa ilk işim onlarda uyutmak 😅😅😅 yaniii sonuç olarak ya büyük geniş anne yanı ahşap almalısın yada park beşik canım
Teşekkür ederim bilgi için canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ucuncu bunda tekerlekli asansörlü bi beşik aldım ama dana tavsiyem ilk bebegin olduğu için bi ufak sepet tarzi alabilirsin daha sonra dönmeye başlayınca büyük beşiğe geciyosun
Anlamdım canım sağol

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben sürekli taşındığım için bi anne yanı beşik bide park beşik alacağım. Ahşap olanlar taşındıkça mahvolur

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumda ahsap besik almıştım sallanıyor altinda cekmeceleri var buyuyen ytakmi nediyolar simdi besik kismi soktuk buyuk yatak olarak kullanıyor evde yer yok o yüzden kiza park besik aldim yatagimin yanina koyucam sonra ne olucak hic bilmiyorum eve esyalara baktikca neyi nereye koyucagimi şaşırıyorum 😱

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumda ahsap besik almıştım sallanıyor altinda cekmeceleri var buyuyen ytakmi nediyolar simdi besik kismi soktuk buyuk yatak olarak kullanıyor evde yer yok o yüzden kiza park besik aldim yatagimin yanina koyucam sonra ne olucak hic bilmiyorum eve esyalara baktikca neyi nereye koyucagimi şaşırıyorum 😱
Ben öyleyim birşey almaya korlar oldum eve sığmıyoruz hiç giremicez yakında

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim oyun parkı aldım ben ikinci ilk kızımda da ikinci de de üçüncü de de aynısını kullanicam iki aşamalı kullanabiliyorsun toplayıp saklaması da çok portatif küçücük oluyor kaldırmak istediğinde ben çok memnun kaldım küçükken üst düzeyde kullanıyorsun 4 aydan sonra alt katta yerleştirip kullanabiliyorsun çok rahat tabi tercih senin canım

Tüm sayfalar yüklendi.