Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebek ıslak mendili ve bebek bezi hangi marka tercih etmeliyim ve internetten sipariş etmek doğru olur mu hijneyik açısından bı fikrim olmadigi için yardımcı olursanız sevinirim
Bebek ıslak mendili ve bebek bezi hangi marka tercih etmeliyim ve internetten sipariş etmek doğru olur mu hijneyik açısından bı fikrim olmadigi için yardımcı olursanız sevinirim
Canım bezi internetten alabilirsin açılmamış steril paketttir hepsi. Marka olarak ben Prima dan memnunum bı ara e bebek baby me kullandım o da güzeldi. Hangi bezi alırsan yenidoğan göbek oyuntulu olanını tercik et kullanışlı oluyor. Ben ıslak mendil değil de ıslatıp temizleme pamuğu kullanıyorum.
Canım bezi internetten alabilirsin açılmamış steril paketttir hepsi. Marka olarak ben Prima dan memnunum bı ara e bebek baby me kullandım o da güzeldi. Hangi bezi alırsan yenidoğan göbek oyuntulu olanını tercik et kullanışlı oluyor. Ben ıslak mendil değil de ıslatıp temizleme pamuğu kullanıyorum.
Ben Prima kullanıyorum cnm menunun yeni doğan olucagi için göbek kısmı oyuntulu olanı alırsın daha rahat ıslak mendil olarak da slepyy natural saf sulu ıslak mendili kullanıyorum kopurme falan yapmıyor gönül rahatlığiyla kullanıyorum cnm
Ben bezle ıslak mendil de baby turco şampuan Sebamed yenidoğani mustela bebek yağı ve pişik önleyici Krem deterjan da tercih etmedim hacisakirin lavantalı granül sabun tozunu aldim üzerinde (hipoalerjenik) yazıyordu internetten sipariş ettik eşimle bebek bezlerinde indirim oluyor onları takip et bence canm
Ben Prima kullanıyorum cnm menunun yeni doğan olucagi için göbek kısmı oyuntulu olanı alırsın daha rahat ıslak mendil olarak da slepyy natural saf sulu ıslak mendili kullanıyorum kopurme falan yapmıyor gönül rahatlığiyla kullanıyorum cnm
Ben bezle ıslak mendil de baby turco şampuan Sebamed yenidoğani mustela bebek yağı ve pişik önleyici Krem deterjan da tercih etmedim hacisakirin lavantalı granül sabun tozunu aldim üzerinde (hipoalerjenik) yazıyordu internetten sipariş ettik eşimle bebek bezlerinde indirim oluyor onları takip et bence canm
Ben bebek bezi baby turco aldım ıslak mendilide sleepy zeytinyağlı olandan aldım bakalım doğunca vücudu kabul edecekmi
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Ben doğumdan önce sleepy ve Prima almıştım birinin içeriği daha doğal diğeride 1 numaralı bez markası olarak geçiyor ya artık hangisini kabul ederse diye düşündüm. Benim minnoş prematüre doğduğu için onun bezi piyasada çok zor bulunuyordu kaç mağazaya baktım yoktu sleepynin bezide kalıp bakımından küçük olduğu için sleepyi kullandık.pisik yapmadı gerçekten güzeldi sonradan yerli üretim olduğu için baby turcoyu denemeye karar verdim birkaç adet aldım baktım sızdırma yapmıyor kendi sitesinden toplu sipariş verdim şimdi 4noya kadar bez stoğu yaptım. Trendyolda & hepsi buradada indirime giriyor bazen aklında bulunsun (Baby turco satıcısından alıyorum başka satıcılardan değil)