Hareket

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Hareket başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,470 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hareket
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
En son 25 de gittik sanırım doktora sizinki gibi söyledim canım çok yukarıda hissediyorum tam göğsümün altında hatta tekmeleri bir bakar mısınız kafası mı demiştim hayır poposu demişti ama ben hareket halinde diye o anlık birşey sandım ama iki gündür kasıklarımda daha çok hareketli tühh kontrole de var daha merak ettim 🤭😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

27+5 canım

27+5 canım
Aynen canım bir durmuyorlar maşallah 😅😅

27+5 canım
Gece olunca daha hareketliler canım
Genelde 32. Haftadan sonra doğum pozisyonu almaya başlıyolar canım senin ki maşallah🙏🏻 hareketli demek ki dönüyordur ben de bu haftalarda senin gibi hissediyordum korkulacak bişey yok

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
En son 25 de gittik sanırım doktora sizinki gibi söyledim canım çok yukarıda hissediyorum tam göğsümün altında hatta tekmeleri bir bakar mısınız kafası mı demiştim hayır poposu demişti ama ben hareket halinde diye o anlık birşey sandım ama iki gündür kasıklarımda daha çok hareketli tühh kontrole de var daha merak ettim 🤭😅

27+5 canım

27+5 canım

27+5 canım
Gece olunca daha hareketliler canım
Uzanın a geçiyor ayagı kalkamıyorum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Genelde 32. Haftadan sonra doğum pozisyonu almaya başlıyolar canım senin ki maşallah🙏🏻 hareketli demek ki dönüyordur ben de bu haftalarda senin gibi hissediyordum korkulacak bişey yok
Ya sorma canım ilki bu kadar değildi ama ikinci tam zıpır maşallah dönsün dursun bakalım yarın yeri kalmayınca ne yapacak küçük hanım 😅😅🤲

Uzanın a geçiyor ayagı kalkamıyorum
Dinlen canım

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Ya sorma canım ilki bu kadar değildi ama ikinci tam zıpır maşallah dönsün dursun bakalım yarın yeri kalmayınca ne yapacak küçük hanım 😅😅🤲

Dinlen canım
Nur sanki içimde kazı kazıyor resmen 😂😂

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Nur bi doguraydık bu cimcimelerşi
Bol su iç dinlen canim ben şuan yatakta oturdum uzanmaya korkuyom nefesim gidiyo kızlar araya on bir yıl girdi ondan mı içimde ki korku beni bitiriyo sağlıkla kucağıma alirmiyim Allahım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hala hamile olduğuma inanmiyorum bu arada çantalari hazırladınız mi herşey yıkandı ütülen di çantaya koymadım sanki koyarsan gidecem 🤭☺️

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Bol su iç dinlen canim ben şuan yatakta oturdum uzanmaya korkuyom nefesim gidiyo kızlar araya on bir yıl girdi ondan mı içimde ki korku beni bitiriyo sağlıkla kucağıma alirmiyim Allahım hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hala hamile olduğuma inanmiyorum bu arada çantalari hazırladınız mi herşey yıkandı ütülen di çantaya koymadım sanki koyarsan gidecem 🤭☺️
Canım bende 6 yıl koydum araya su çok içerim 2 günde bir 19 lt damacana biter yarın eksiklerim var Civile gidip alacam daha yıkamadım

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 6 yıl koydum araya su çok içerim 2 günde bir 19 lt damacana biter yarın eksiklerim var Civile gidip alacam daha yıkamadım
Galiba bende sezeryan isteyecem iki hafta sonra kontrol var nts girecem bir valize koyması kaldı malum her gitmeye bir problem duyuyorum günümu tamamlayacağımi zannetmiyorum

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kız çocukları kipirdak daha hareketli olurmuş onu anladım aşağıda daha çok dolaşıyorlar zorluyorlar bazen kaşık bölgesini geccek bu günlerde inşallah kucağımıza alalimda nasipse 💐

Tüm sayfalar yüklendi.