Hastane çantası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Hastane çantası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,407 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane çantası
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lyl

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hastane çantasına ne konmalı ben şimdi koyduklarim
İki adet bebek battaniyesi
Üç adet 5 li hastane çıkışı
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı
Canım bebeğe üstünü örtmek için sarı tülbent al sarılık içinde iyi olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bebeğe üstünü örtmek için sarı tülbent al sarılık içinde iyi olur
Çok fazla bişey almaya gerek yok aslında en fazla iki gün durursun

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı
Kaç haftalık acaba sizinki

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı
Canım zaten hastanede bir gece yatıyorsun eğer bebeğine emzik vermek istersen emzik koyabilirsin eksiğin yok

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı
O battaniyelerin belkide 2 sini hiç kullanmazsın bile canım boşa yük etme altına yatak yapmaya battaniye bir müslin bir üstünü örtmeye alsan yeter kaç haftalıksın. Kendine pijama takımı koy ilk gün altına bişey giyemiyorsun zaten buz vermiyorlarsa hastanede buz kalıbı al dikişlerine koyarsın ama hastane verir bence iç çamaşırı al mutlaka ben doğmdan sonra kan revan içindeydim bide kalın mohusa pedleri inanılmaz rahatsız ediyor maske dezenfektan bebek için 2 3 tane zıbın bebek bezi diş fırçası tarak terlik atıştırmalık şekerli bişeyler koyabilirsin hemen yemek gelmezse hurma incir falan olabilir resm çekinirsen eğer birkaç makyaj ürünü kandine yazın olcaksa doğumun ince bi hırka alabilirsin önü düğmeli gecelikler daha rahat ben diyorum keşke yastıkta götürseymişim ufak bi emzirirken çok iyi oluyor du

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Islak mendil
Kuru peçete
10 tane bez
2 tane müslim battaniye
Biberon
3 lü bebek çorabı
Ağız bezi
Eksik bişey var mı
Canım ben bunlara ek olarak küçük kaşık koymuştum sütüm hemen gelmemişti mama vermek için

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
O battaniyelerin belkide 2 sini hiç kullanmazsın bile canım boşa yük etme altına yatak yapmaya battaniye bir müslin bir üstünü örtmeye alsan yeter kaç haftalıksın. Kendine pijama takımı koy ilk gün altına bişey giyemiyorsun zaten buz vermiyorlarsa hastanede buz kalıbı al dikişlerine koyarsın ama hastane verir bence iç çamaşırı al mutlaka ben doğmdan sonra kan revan içindeydim bide kalın mohusa pedleri inanılmaz rahatsız ediyor maske dezenfektan bebek için 2 3 tane zıbın bebek bezi diş fırçası tarak terlik atıştırmalık şekerli bişeyler koyabilirsin hemen yemek gelmezse hurma incir falan olabilir resm çekinirsen eğer birkaç makyaj ürünü kandine yazın olcaksa doğumun ince bi hırka alabilirsin önü düğmeli gecelikler daha rahat ben diyorum keşke yastıkta götürseymişim ufak bi emzirirken çok iyi oluyor du
Benim de erken doğum dedi hazırlık alış veriş yapamadım bebeğe pek Ama 2 takım hastahane çıkışı bıraktım bir tulum bir battaniye kanguru içine yatağı ince bataniye örtü var çorap bez falan almadım eşim alacak onları kendime her şeyden 2 tane bıraktım çorap iç çamaşırı gibi 1 takım pijama yeni bi takım evdekinden bıraktım bir tane asortmen takim cikarken giymek icin aldim terlik başka bisey lazim mi acaba

Tüm sayfalar yüklendi.