Hastane odasi susleyen var mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Hastane odasi susleyen var mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,042 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane odasi susleyen var mi
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar rabbim nasip.ederse 1 hafta sonra doğum yapacağım sezaryan olacağım hastane odasını süslemek istiyorum ama bi fikrim yok varsa yapan daha önce yapamadım için de kaldı o yüzden yapacağım abartısız şekilde

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumda özel hastanede doğum yapmıştım kendileri suslemislerdi odayı kapı süsü balonlar bebeğin yatağını tulle kalamislardi bizde süslü bardaklar hazırlamıştım plastik kadehlere mavi papyon yapistirmistim lokumlar için mavi kağıtlardan almıştım sunumluk almıştım kolonyayada mavi papyon takmıştım kendim kokulu taş yapmıştım gelenlere vermek için araba ayıcık falan tülden keselere koymustum lohusa şerbeti için çeşmeli şerbetlik mavi peceteler falan ama kullanmadım hiç birini oğlum yoğun bakımda kaldığı için evde gelene gidene kullanmıştım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kapı süsünü ve tülünü aldım canım iki adet balon alacağım bebek figurlü yatağın iki kenarına koymak için küçük bir masaları oluyor onada yaptıracağım çikolatayı kolonyayı koyarım olur biter 😅

Kızlar rabbim nasip.ederse 1 hafta sonra doğum yapacağım sezaryan olacağım hastane odasını süslemek istiyorum ama bi fikrim yok varsa yapan daha önce yapamadım için de kaldı o yüzden yapacağım abartısız şekilde
Organizasyon firmasıyla anlaşabilirsin çok güzel süslüyorlar.
Pandemi sebebiyle eskisi gibi ikramlık içecek verebiliyormusun bilmiyorum ama süsleme ve doğum öncesi ve sonrası fotoğraf çekimi konusunda profesyonel yardım almak ömürlük hatıra olacağı için en güzeli diye düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar