Hastane

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Hastane başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,280 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hastane
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çok uçuk fiyatlar ben devlette yaptım şu fiyatları görünce iyi ki tercih etmemişim
Canım haklısın ama diğer hastanelerde fiyatları arttırdı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım senin yine iyi bilindik hastahaneler ben ayıptır söylemesi zırnık kadar erzurum da bilinmedik bi özel hastahanede güya adı prof olacağa 10 bin istedi ben anlamıyorum keşke doktorum iyi olsa şehirin imkanları olsa da gitsem 15 bin de versem memlekete medical hastahanesine gideyim diyorum 6 saat yol bi de 2. Sınıfa giden eğitimi aksayacak bi çocuk var arkamda 😭😭😭
Prof öyle canım maalesef zaten prof veya doç doktora doğum için gelirseniz ücreti 10.500 dediler ben op doktor sordum o 8.500 8.900 arasıymış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok pahalı yaa ne bileyim bana bu fiyatlar çok uçuk geliyor heralde benim param yok diye😊😊 ben o paraya bebeğime çeyiz düzerim heralde
Maalesef bende çok razı değilim bir doğuma 10 bin vermeye ama 😅 İşin açıkçası ilkini özelde doğum yaptım ikinciye de eşim özelde istiyor o yüzden yoksa diğer hastanelere de sorduk ama ağzını açan 6 binden başlıyor İstanbul gibi bir yerde iyi bir doktor bulmak zaten problem en tanınmış hastanelerin bile ihmal sonucu bebekleri kaybeden aileler mi dersiniz sakat kalan doğum sırasında hata sonucu oluşan engeller mi dersin tek derdimiz iyi bir doktor olsun sağlıkla kavuşalım 🤲

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.