Hayat tekme vurmaya tam gaz devam!!Evden çıkmamız gerekiyor 😣😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Hayat tekme vurmaya tam gaz devam!!Evden çıkmamız gerekiyor 😣😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,489 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hayat tekme vurmaya tam gaz devam!!Evden çıkmamız gerekiyor 😣😣
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Sözleşmeniz vardır canım çıkaramaz mahkemeye verin ne muhatap oluyorsunuz son yıllarda kiracıların hakları baya bı iyileştirildi. Vicdansız kadın çocuklu aileye kışın ortasında çık denir mi 🤬
Sözleşme var zaten eşim demiş yaza doğru çıkarım ancak şuan çıkamam demiş. Bide eşimin köyünden sözde eşimi çok severler bide 🤬🤬

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Belki de istanbul sizin icin cok iyi olacak canim benim🤲💗 Allahim islerinizi kolaylaştırsın
Kesinlikle hacı hoca takılırlar 🤨 Zaten eşimle yazın çıkarız diye konuşuyorduk çünkü bu ev bize yetmiyordu daha büyük bir ev lazımdı hele bide bebek olacak dahada geniş aile olacağız. Ama kızdım baya sinirlendim bide bu ara herşey üst üste sinirlerim yıprandı oturup sinirden ağladım o derece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşim iki gün önce gece geldi çok şükür aynen dediğin gibi herşey üst üste geldi bu ara Allah'ım hayırlara çıkarsın ama cidden sinirlerim yıprandı sürekli ağlamak istiyorum bide tükenmiş hissediyorum kendimi. Arkadaşları dükkan bakıyor hala daha İstanbul'da bide emlakçı tanıdığı var o da bakıyor yani hala daha o konu gündemimizden çıkmadı bakalım diyorum bunca sorun sıkıntı inşallah sonu iyi olur belki. Düşük riskim var ilaç kullanıyorum bulantılar geçmiyor yani bu gebelik sanırım en zor gebeliğim herşey üst üste kötü gidiyor 🤦 ama hayırlısı

Eşime de çok kızıyorum bir yandan diğer yandan baktım ev sahibinin yanından eve geldi odaya geçti yanına gittim dediki çok bunaldım hayat çok üstüme geliyor gözleri dolu dolu ağlamaklı konuştu ona da üzüldüm ufak oğlum yanımıza gelmese ağlayacaktı gözünden yaş geldi sildi hemen çocuk görmesin diye gülümsedi ona sarıldı. Ona da ayrı üzülüyorum inşallah herşey güzel olur dua etmekten başka bir yolum yok şuanda 😕

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Deseydin agzına tükürdüğüm şerefsiz bizim tekiz apartman da sıçayım evine deseydin
Aynen valaaa

Ev sahibimiz eşime çıkın demiş ses var demiş falan filan işte. Binada herkes ses yapıyor ve ben hiç kimseye ses yaptınız diye birşey demedim çünkü benimde çocuklarım var. Ama ev sahibimiz bizim üst katta oturuyor binadaki tüm sesi bizden sanıyor sanırım alt kattakileri de rahatsız ediyorsunuz demiş çünkü alttakiler gece geç saatlere kadar gürültü yapıyor onları duymuyor sanırım. Bezdim cidden uyumak hiç uyanmak istemiyorum öyle yoruldum öyle bıktım herkesten herşeyden.
Ya Allah aşkına bizim alt komşuda öyle hep benim birşeyler cirptigim için şikâyet ediyor yöneticiye benim üst katımda zaten ben hep diyorum sanki hayvanlar yaşıyor güm güm yedi yirmi dört bende şikayet edeyim o zaman ama hiç kendimi yoramam valla

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valaaa

Ya Allah aşkına bizim alt komşuda öyle hep benim birşeyler cirptigim için şikâyet ediyor yöneticiye benim üst katımda zaten ben hep diyorum sanki hayvanlar yaşıyor güm güm yedi yirmi dört bende şikayet edeyim o zaman ama hiç kendimi yoramam valla
Umrutumda degil çıroarım yıkarım

Tüm sayfalar yüklendi.