Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayat tekme vurmaya tam gaz devam!!Evden çıkmamız gerekiyor 😣😣
Sözleşmeniz vardır canım çıkaramaz mahkemeye verin ne muhatap oluyorsunuz son yıllarda kiracıların hakları baya bı iyileştirildi. Vicdansız kadın çocuklu aileye kışın ortasında çık denir mi
Aynen Allah'tan bulsunlar inşallah bakalım bir iki aya ev bulsak yada eşim dükkan işini halleder inşallahta gideriz hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Kesinlikle hacı hoca takılırlar Zaten eşimle yazın çıkarız diye konuşuyorduk çünkü bu ev bize yetmiyordu daha büyük bir ev lazımdı hele bide bebek olacak dahada geniş aile olacağız. Ama kızdım baya sinirlendim bide bu ara herşey üst üste sinirlerim yıprandı oturup sinirden ağladım o derece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eşim iki gün önce gece geldi çok şükür aynen dediğin gibi herşey üst üste geldi bu ara Allah'ım hayırlara çıkarsın ama cidden sinirlerim yıprandı sürekli ağlamak istiyorum bide tükenmiş hissediyorum kendimi. Arkadaşları dükkan bakıyor hala daha İstanbul'da bide emlakçı tanıdığı var o da bakıyor yani hala daha o konu gündemimizden çıkmadı bakalım diyorum bunca sorun sıkıntı inşallah sonu iyi olur belki. Düşük riskim var ilaç kullanıyorum bulantılar geçmiyor yani bu gebelik sanırım en zor gebeliğim herşey üst üste kötü gidiyor ama hayırlısı
Eşime de çok kızıyorum bir yandan diğer yandan baktım ev sahibinin yanından eve geldi odaya geçti yanına gittim dediki çok bunaldım hayat çok üstüme geliyor gözleri dolu dolu ağlamaklı konuştu ona da üzüldüm ufak oğlum yanımıza gelmese ağlayacaktı gözünden yaş geldi sildi hemen çocuk görmesin diye gülümsedi ona sarıldı. Ona da ayrı üzülüyorum inşallah herşey güzel olur dua etmekten başka bir yolum yok şuanda
Ev sahibimiz eşime çıkın demiş ses var demiş falan filan işte. Binada herkes ses yapıyor ve ben hiç kimseye ses yaptınız diye birşey demedim çünkü benimde çocuklarım var. Ama ev sahibimiz bizim üst katta oturuyor binadaki tüm sesi bizden sanıyor sanırım alt kattakileri de rahatsız ediyorsunuz demiş çünkü alttakiler gece geç saatlere kadar gürültü yapıyor onları duymuyor sanırım. Bezdim cidden uyumak hiç uyanmak istemiyorum öyle yoruldum öyle bıktım herkesten herşeyden.
Ya Allah aşkına bizim alt komşuda öyle hep benim birşeyler cirptigim için şikâyet ediyor yöneticiye benim üst katımda zaten ben hep diyorum sanki hayvanlar yaşıyor güm güm yedi yirmi dört bende şikayet edeyim o zaman ama hiç kendimi yoramam valla
Ya Allah aşkına bizim alt komşuda öyle hep benim birşeyler cirptigim için şikâyet ediyor yöneticiye benim üst katımda zaten ben hep diyorum sanki hayvanlar yaşıyor güm güm yedi yirmi dört bende şikayet edeyim o zaman ama hiç kendimi yoramam valla