İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,297 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aman ye boşver bidaha mı gelicez dünyaya şişko şişko bebişlerimizle ortada dolanırız🤣🤩
Eşimde öyle diyor ye ya ne olacak ki sanki diyor da eşim uzun ince bir yol gibi onun yanında şişman olmak istemem deliririm bide kıyafetlerim olmaz üzülürüm 😂😂😅 ama yiyorum biraz bugün şu saate kadar 3 öğün yedim o derece bir iştah açılması yaşadım nedense 🙄🙄

Eşimde öyle diyor ye ya ne olacak ki sanki diyor da eşim uzun ince bir yol gibi onun yanında şişman olmak istemem deliririm bide kıyafetlerim olmaz üzülürüm 😂😂😅 ama yiyorum biraz bugün şu saate kadar 3 öğün yedim o derece bir iştah açılması yaşadım nedense 🙄🙄
Kışın kazak giyiyordum evin içinde göbeğimi kapatmıyordu gülmekten ölüyorduk🤣

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bence onlar doyuyor biz doymuyoruz🤣🤣🤣🤣
Kesinlikle bir sorun var ve sürekli tatlı yemek istiyorum bu nasıl birşey ben normalde tatlıyı çok seven biri değildim şuan tüm tatlılar çekici geliyor 😂😂😂😅😅 tam şişko olmalık aşermeler bendeki 😅😅😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kışın kazak giyiyordum evin içinde göbeğimi kapatmıyordu gülmekten ölüyorduk🤣
Bide o var yaa 😂😂😂 ama ne sevimli bişey 🥰🥰🥰

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
İki doz olmak zorunda mıyız ki off 😣 Doktor Türkiye geneli aşı sıkıntısı var dedi acaba kolay gelir mi hep beni buluyor yaa 😅😅 ilk başlarda 14-15 haftaya kadar yiyemedim kustum sürekli sonra biranda yemeye başladım şuan 22.hafta aşırı iştahım var bugün sürekli açım yani bakalım ne olacak inşallah bugünlük sürer yarın düzelir 😅😅🥰🥰
Benim ilk gebelik ikizdi diye çok yerdim 2 tencere dolu makarna yerdim yerimden kalkmadan 2 de dolu ekmek arası verdim ve bu aylarca devam etti hiç kilo da almadım doğum yaptım bir kaç gün sonra göbekte gitti tığ gibi 49 kiloydum😁😁 Şimdi tek gebelik yaşıyorum oruç tutmama rağmen açlık yok iştah yok

Kesinlikle bir sorun var ve sürekli tatlı yemek istiyorum bu nasıl birşey ben normalde tatlıyı çok seven biri değildim şuan tüm tatlılar çekici geliyor 😂😂😂😅😅 tam şişko olmalık aşermeler bendeki 😅😅😂😂

Bide o var yaa 😂😂😂 ama ne sevimli bişey 🥰🥰🥰
Oyyy hemde nasıl sevimli delirmemek elde değiiilll🤩 çok şeker tüketme ama canım Allah korusun şekerin falan çıkmasın

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebelik ikizdi diye çok yerdim 2 tencere dolu makarna yerdim yerimden kalkmadan 2 de dolu ekmek arası verdim ve bu aylarca devam etti hiç kilo da almadım doğum yaptım bir kaç gün sonra göbekte gitti tığ gibi 49 kiloydum😁😁 Şimdi tek gebelik yaşıyorum oruç tutmama rağmen açlık yok iştah yok
Makarna pirinç pilavı oldum olası sevmem Allah'tan 😅😅 şuana kadar 7 kilo vermişim inşallah bende doğum sonrası eskisi gibi zayıf olurum karnım yine dümdüz olsun istiyorum ya 🙏🙄

Zozan

Kayıtlı Üye
rank
Birincisi bugün sürekli açım yiyorum yarım saat geçmiyor midem sızlıyor ama öyle böyle değil sanki üç beş saattir açmışım gibi 🤦 neden acaba başına gelen var mı?
İkincisi sağlık ocağını aradım tetanoz aşısı için doktor aşı elimizde yok Türkiye genelinde aşı sıkıntısı var gelince haber vereceğim dedi acaba aşı gelene kadar geç olmaz mı ki? 🙄🙄
Bende 3 gündür öyleyim yemek yiyorum ama en çok 1 saat tutuyo 1 saat sonra gene acikiyorum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bende 3 gündür öyleyim yemek yiyorum ama en çok 1 saat tutuyo 1 saat sonra gene acikiyorum
Acaba niye bir sebebi var mıdır ilginç bişey çünkü insan saat başı yada yarım saatte bir acıkır mı 🙄🙄 keşke doktora gitmeden olsaydım böyle sorardım niye diye 😅😅😅

Kaç haftalıksın sen ben şuan 22

Zozan

Kayıtlı Üye
rank
Acaba niye bir sebebi var mıdır ilginç bişey çünkü insan saat başı yada yarım saatte bir acıkır mı 🙄🙄 keşke doktora gitmeden olsaydım böyle sorardım niye diye 😅😅😅

Kaç haftalıksın sen ben şuan 22
18 haftadayim yarin gidicem bende o zmn sorcam doktora

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla kuzum kilonun fazlasida zarar azi da bende de son 3 aydir kilo alamama vardi korkuyordum bebegim gelisir mi acaba diye pazartesi saglik ocagina gittim 3 Kilo vermisim kansizlik tavan b12 ignesi oluyorum halsizlik gecmiyor nefes darligi yapiyor cok zorlaniyorum haftaya persembe gun verecek bakalim.
Allah'ım yardimcin olsun kuzum 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.