Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yiyin aşkolar yiyin bu yediklerimiz bize gobis kalca simit olarak dönüs yapiyor hamileyken dert olmuyoda dogumdan sonra baya kafaya takiliyor aman niydekkkkkk can bogazdan gelir yiycem valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah benimde iştahım gider yaa çok kilo almak istemiyorum aşı iside valla acayip oldu vurulmazsam bişey olur mu acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Demek ki ya yiyorum yiyorum yarım saate yine açım hatta şuan yine açım ama inat ettim yemicem akşama kadar ve yemek yeyince aşırı midem bulanıyor bu beni bunaltiyor ondan yemicem Oburiks biraz az yesin beni şişirecek
Bana bu ara hiç test yapmadılar ya en son Şubat'ta kanımı bilmiyorum ama kan ilacı verdi yinede doktor. Yok ben de bulantı var ama kusma azaldı inşallah seninde kusma geçer o çok berbat bişey yaa
Amiinn inşallah bende en son 1 hafta önce falan gittim işte genel kontrol için iyikide gitmişim halsizlik elimde ayağımda titreme sürekli uyku hali oluyordu kansızlıktanmış. Günde 1 tane kan ilacı içiyordum doktor 2 ye çıkardı ek takviye olarak kan üzümü, pekmez, yada pekmezli portakal suyu içmemi söyledi. Zaten kanım 0 rh(-) kanda bulamazlar bana
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Birincisi bugün sürekli açım yiyorum yarım saat geçmiyor midem sızlıyor ama öyle böyle değil sanki üç beş saattir açmışım gibi neden acaba başına gelen var mı?
İkincisi sağlık ocağını aradım tetanoz aşısı için doktor aşı elimizde yok Türkiye genelinde aşı sıkıntısı var gelince haber vereceğim dedi acaba aşı gelene kadar geç olmaz mı ki?
Yiyin aşkolar yiyin bu yediklerimiz bize gobis kalca simit olarak dönüs yapiyor hamileyken dert olmuyoda dogumdan sonra baya kafaya takiliyor aman niydekkkkkk can bogazdan gelir yiycem valla
Amiinn inşallah bende en son 1 hafta önce falan gittim işte genel kontrol için iyikide gitmişim halsizlik elimde ayağımda titreme sürekli uyku hali oluyordu kansızlıktanmış. Günde 1 tane kan ilacı içiyordum doktor 2 ye çıkardı ek takviye olarak kan üzümü, pekmez, yada pekmezli portakal suyu içmemi söyledi. Zaten kanım 0 rh(-) kanda bulamazlar bana