İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,983 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Valla Bende olmam diye düşünüyorum ama kısmet 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

@Gamze Hümeyra 20.haftadan sonra açılır bence bende 20 ye kadar öyleydim sonra baya açıldı iştahım 5 6 hafta sonra eski haline döndü 🤦🏻‍♀️
Valla sağlık ocağına gittim bundan sonra kilo alımı başlar dikkatli ol dedi 🤗🤗 kilo verdim diye salma kendini hamur işinden uzak dur bol su iç dedi ☺️☺️

Cnm demir ilacı içmeye başladın ya onunda etkisi var iştah açmada..😁 ve aşı konusuna gelince geç olmaz sıkıntı yapma bende 10 gün geç olmuştum ilk asimi
Zaten bence bu vitaminler de insanı sisirir ya 😅😅 bu arada sabah doktor aradı aşı geldi müsait olduğunda gel vuralım dedi gittim vuruldum 🤗🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla sağlık ocağına gittim bundan sonra kilo alımı başlar dikkatli ol dedi 🤗🤗 kilo verdim diye salma kendini hamur işinden uzak dur bol su iç dedi ☺️☺️

Zaten bence bu vitaminler de insanı sisirir ya 😅😅 bu arada sabah doktor aradı aşı geldi müsait olduğunda gel vuralım dedi gittim vuruldum 🤗🤗
Bana hiç demiyorlar ha kilo alımına dikakt et diye 😂😂

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Aa iyi bakım sevindim 2 toz oldun demi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Başlarda ağrı yoktu ama gece bir ağırdı ki sanki kolumun hepsine vurdu ağrı baya kötüydü anlamadım arkadaşım da demişti çok ağrıyor diye gerçekten ağrıyormuş
Ağrıyor balım kolunun üstüne yatmamaya çalış ki yatsan bile kolun acıdan ona izin vermez tsm 2 hafta ne üstüne yatabildim ne kolumu kaldirabildim

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ağrıyor balım kolunun üstüne yatmamaya çalış ki yatsan bile kolun acıdan ona izin vermez tsm 2 hafta ne üstüne yatabildim ne kolumu kaldirabildim
Bide ters gibi sol koluma vuruldu ve ben sola dönüp uyurum geceleri dönüp ister istemez öyle yattım ama düpedüz uyudum uyandım yani sabaha kadar toplasan 4 saat anca uyudum o da parça parça 😟 ama şuan biraz daha iyi koltuklarımı sileceğim inşallah ağrı engel olmaz

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bide ters gibi sol koluma vuruldu ve ben sola dönüp uyurum geceleri dönüp ister istemez öyle yattım ama düpedüz uyudum uyandım yani sabaha kadar toplasan 4 saat anca uyudum o da parça parça 😟 ama şuan biraz daha iyi koltuklarımı sileceğim inşallah ağrı engel olmaz
Normalde de sola vuruluyor kuzum benimde sol kolunda sinir sıkışması var dedim ki ona vurmayın beni mahveder 😂😂 dinlemediler 🥺🥺

Tüm sayfalar yüklendi.