İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,983 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Birincisi bugün sürekli açım yiyorum yarım saat geçmiyor midem sızlıyor ama öyle böyle değil sanki üç beş saattir açmışım gibi 🤦 neden acaba başına gelen var mı?
İkincisi sağlık ocağını aradım tetanoz aşısı için doktor aşı elimizde yok Türkiye genelinde aşı sıkıntısı var gelince haber vereceğim dedi acaba aşı gelene kadar geç olmaz mı ki? 🙄🙄
Cnm demir ilacı içmeye başladın ya onunda etkisi var iştah açmada..😁 ve aşı konusuna gelince geç olmaz sıkıntı yapma bende 10 gün geç olmuştum ilk asimi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Cnm demir ilacı içmeye başladın ya onunda etkisi var iştah açmada..😁 ve aşı konusuna gelince geç olmaz sıkıntı yapma bende 10 gün geç olmuştum ilk asimi
Şu iştah bi beni bulmadi kuzum ya gebeliğin başından beri çok istahsizim oruçta tutuyorum iftar vakti geliyor bir bardak su bı parca ekmek tamamdir artık canım hicbisey istemiyor🤦🤷

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yin gari 😂😂😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Baya sızlama gibi bişey oluyor midemde

Aşırı tatlı istiyor canım sürekli tatlı biseyler arıyorum 😅😅

Baya sızlama gibi bişey oluyor midemde

Aşırı tatlı istiyor canım sürekli tatlı biseyler arıyorum 😅😅

Eşimde sıfır negatif 😅😅 bende A negatif 🤗 bol bol iç o zaman çünkü kansızlık baya kötü bişey insanin benzini kan ☺️☺️

Eşimde sıfır negatif 😅😅 bende A negatif 🤗 bol bol iç o zaman çünkü kansızlık baya kötü bişey insanin benzini kan ☺️☺️

Ama kalmamış yokmuş tetanoz aşısı 😞😞

Yok canım 70 olmazsın sanırım bence o kadar olmaz 🙄🙄

Yok canım 70 olmazsın sanırım bence o kadar olmaz 🙄🙄

Di mi baya siskolar ile giriş 😂😂😅😅 iştahım kaçtı arada böyle yorumlar yapın bana yeme isteğim yok oldu 😂😂😂
Valla Bende olmam diye düşünüyorum ama kısmet 😂😂

Şu iştah bi beni bulmadi kuzum ya gebeliğin başından beri çok istahsizim oruçta tutuyorum iftar vakti geliyor bir bardak su bı parca ekmek tamamdir artık canım hicbisey istemiyor🤦🤷
@Gamze Hümeyra 20.haftadan sonra açılır bence bende 20 ye kadar öyleydim sonra baya açıldı iştahım 5 6 hafta sonra eski haline döndü 🤦🏻‍♀️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bende sahurda öyleyim öyle istahsizim ki kuzum hiç bir şey yiyesim gelmiyor bı iftarda yiyorum ☺️ bende bı ara aşırı iştah açılmıştı sonra kapanmaya başladı bu biraz bünye meselesi cnm şimdi oruç tutuncada mide bos kalmaya alışıyor o yüzden sen aciktigini hissetmiyirsun.ama bebeğin için yemen gerekiyor canım☺️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende sahurda öyleyim öyle istahsizim ki kuzum hiç bir şey yiyesim gelmiyor bı iftarda yiyorum ☺️ bende bı ara aşırı iştah açılmıştı sonra kapanmaya başladı bu biraz bünye meselesi cnm şimdi oruç tutuncada mide bos kalmaya alışıyor o yüzden sen aciktigini hissetmiyirsun.ama bebeğin için yemen gerekiyor canım☺️
Sağol kuzum
Oruçtan öncede öyle idim canım

Tüm sayfalar yüklendi.