İkiz gebelik

• Konbuyu başlatan Mucizeleregebeyim
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mucizeleregebeyim tarafından oluşturulan İkiz gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 742 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkiz gebelik
Konbuyu başlatan Mucizeleregebeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zehra gürell
M

Mucizeleregebeyim

Guest
Merhaba güzel anneler 🙏 benim bi sorum olucaktı 4+4 gebeyim hastaneye gittiğimde ultrason da çift kese göründü ikiz gebelik dendi fakat çok erken değilmi bunun belli olması için bu konuda bilgisi olan varmı 🙏

Zehra gürell

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum zaten keseler 4hafta yada 5. Haftada oluşup görünüyor o yüzden normal görünmesi gözün aydın bu arada rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin 🤲🏻
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 14 şubat ta hastane kontrolüm var heyecanla o günü bekliyorum Rabbim evlatlarımızı bağışlasın sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🙏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 14 şubat ta hastane kontrolüm var heyecanla o günü bekliyorum Rabbim evlatlarımızı bağışlasın sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🙏
Cümlemizden razı olsun kuzum kontrole gidince yaz bakalim minikleri

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler 🙏 benim bi sorum olucaktı 4+4 gebeyim hastaneye gittiğimde ultrason da çift kese göründü ikiz gebelik dendi fakat çok erken değilmi bunun belli olması için bu konuda bilgisi olan varmı 🙏
Erken değil cnm zaten nerdeyse 5 haftaliksin .. ikiz bebek çok severirm keşke benimde ikiz olsa bı defada kurtulurdum doğumdan 😁😍 umarım ikisini de sağ salim alırsın kucağına ailede ikiz var mı sizin cnm

Zehra gürell

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun canımm 🙏 hamile olduğumu öğrendiğimde bu kadar şasırmamıştım ikiz oluşu beni daha çok şaşırttı 😆🥰 eşimin abisininde ikizleri olucaktı fakat kan uyuşmazlığı varmış onlarda çoçuk gelişmemiş aldılar 4.ayda😞Allahın izniyle inşallah sağ salim kavuşuruz miniklerimize ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar