İlaç yada serum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan İlaç yada serum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,010 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı İlaç yada serum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Olur canım yaparım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım çıkmadan uğrayacağım inşallah dediğin gibi böyle çıkarsam çok zor olacak
Aynen canm çıkma ben bile uzun yola tam çıkarken baş ağrısı mide bulantısı tutmuştu serum taktılar kendime geldim anca çıktım öyle yola

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım evet gebelik haftana uygun bi tedavi uygulanır
Sağol canım 🤲

Aynen canm çıkma ben bile uzun yola tam çıkarken baş ağrısı mide bulantısı tutmuştu serum taktılar kendime geldim anca çıktım öyle yola
Haklısın canım çekilmiyor gerçekten hamile olmasak kuvvetli bir ağrı kesici antibiyotik alır çıkarsın ama böyle hiçbirşey yapamıyoruz

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım 🤲

Haklısın canım çekilmiyor gerçekten hamile olmasak kuvvetli bir ağrı kesici antibiyotik alır çıkarsın ama böyle hiçbirşey yapamıyoruz
Gittin mi canm nasıl oldun

Mlkmlk

Guest
rank
Ağır grip geçiriyorum boğazım şişti ve öksürük başlıyor bugün uzun yola çıkacağım gitmeden hastaneye uğrasam rahatlatacak bir serum yada ilaç yazarlar mı 😔
Bende senin gibi olmuştum. Günde 1 bardak Limonlu su içtim yatmadan önce de tereyagda eritip pekmez kaynatip ılık içtim . Gün icinde ara ara zencefilli pekmez aldım. Ve bol meyve tükettim . Öksürükten ciğerlerim aciyodu resmen . Çok şükür geçti .3 günde öksürüğü atlattım sayilri bogazlarimi hiç demiyorum bile. Öğretmenim bugünde seminerin ilk günüydu arkadaşlar öksürdukce beni covid zannedecekler diye çekiniyordum . Bu yaptıklarım çok iyi geldi

Tüm sayfalar yüklendi.