Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba aneler bugun doktora gitdim ben 44 kq oldugum ucun sen bu bebeyi nasil dawiyacaksin gucun catmaz dedi 12 hafdalik hamileyim amma menden daha zeifler bele cocuk dogrur dedim acaba siz kaç kilo idiz ilk gebeliknizde.?
Merhaba aneler bugun doktora gitdim ben 44 kq oldugum ucun sen bu bebeyi nasil dawiyacaksin gucun catmaz dedi 12 hafdalik hamileyim amma menden daha zeifler bele cocuk dogrur dedim acaba siz kaç kilo idiz ilk gebeliknizde.?
İlk çocuğuma hamileyim 45 kiloyla hamile kaldım şuan 55 civarındayım. Doktor banada aynısını dedi çok zayıfsın çocuğu taşıyamayabilirsin çok şükür 35 haftalık olduk