İlyas ismi sizce nasıl

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan İlyas ismi sizce nasıl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,448 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlyas ismi sizce nasıl
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Özlem ercan

Kayıtlı Üye
rank
Tanıdığınız hoca hacı varsa İlyas isminin anlamı nı sorup çocuklarımıza koyabilir miyiz Bi sak7bca

Pardon kızım uyandı onunla ilgilendim unutmuşum devamını yazmayı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Varsa İlyas ismini sorabilir misiniz çocuklarımıza vermekte Bi sakınca varmı anlamı nedir ben araştırdım kötü Bi anlam buldum biyerde. O yüzden içime kuşku düştü Allah kısmet ederse oğluma koymak istiyoruz bu ismi ama böyle Bi anlamla karşılaşınca duraksadım biraz
Kardeşim ilyas isim hem kuranda hem peygamberimizin ismi ama anlamını kötü yansitmislar ama sen bi kurani kerimde anlamına bak yaşanmış hikayesine .ben medreselerdede okudum aslında benim peygamberlerimin hayatına anlatan kitap var anneme diyip getirsin senin için baka bilirim yine.

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Kardeşim ilyas isim hem kuranda hem peygamberimizin ismi ama anlamını kötü yansitmislar ama sen bi kurani kerimde anlamına bak yaşanmış hikayesine .ben medreselerdede okudum aslında benim peygamberlerimin hayatına anlatan kitap var anneme diyip getirsin senin için baka bilirim yine.
Çok sevinirim ya bakarsan çok makbule geçer. Şimdidem teşekkür ederim

...

Moderator
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.