İlyas ismi sizce nasıl

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan İlyas ismi sizce nasıl başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,448 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlyas ismi sizce nasıl
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cnm o kadarını bende biliyorum detaylı Bi araştırma bekliyorum ben yinede sağol
Güzelim bide şunu buldum hala bakiyorum buldukça atarım artık..
Hz. İlyas, üç semavi din tarafından kabul edilen peygamberlerden biridir. Milattan önce dokuzuncu yüzyılda yaşadığı rivayet edilir. Soyu, Hz. Musa’nın oğlu Hz. Harun’a dayanır. Kuran-ı Kerim’de adı geçmektedir. İsrailoğullarına peygamber olarak gönderilmiştir. Kavminin Ba’l putuna tapmamasını ve Allah’a iman etmesini söylemiştir. Dönemin hükümdarı ilk başta Hz. İlyas’a ve Allah’a iman etmiş, daha sonra sözünden dönmüş ve Hz. İlyas’ı öldürmek istemiştir. Hz. İlyas ondan kaçarak yıllarca dağlarda saklanmış, bu sırada insanlara Allah’a iman etmelerini salık vermiştir.

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Güzelim bide şunu buldum hala bakiyorum buldukça atarım artık..
Hz. İlyas, üç semavi din tarafından kabul edilen peygamberlerden biridir. Milattan önce dokuzuncu yüzyılda yaşadığı rivayet edilir. Soyu, Hz. Musa’nın oğlu Hz. Harun’a dayanır. Kuran-ı Kerim’de adı geçmektedir. İsrailoğullarına peygamber olarak gönderilmiştir. Kavminin Ba’l putuna tapmamasını ve Allah’a iman etmesini söylemiştir. Dönemin hükümdarı ilk başta Hz. İlyas’a ve Allah’a iman etmiş, daha sonra sözünden dönmüş ve Hz. İlyas’ı öldürmek istemiştir. Hz. İlyas ondan kaçarak yıllarca dağlarda saklanmış, bu sırada insanlara Allah’a iman etmelerini salık vermiştir.
Canımsın ya çok sağol çok makbule geçiyor bu attıkların 🤗🤩

Tüm sayfalar yüklendi.