İnsan bi bakmaz mı yaaa

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan İnsan bi bakmaz mı yaaa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,512 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İnsan bi bakmaz mı yaaa
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlarr oglusum ek gıdaya basladi diye post acmıstım ne guzel yiyordu 1 haftadır yemiyor kusacak gibi oluyor eksıyor limon yiyor gibi tıksınmesın diye yedirmeyı bıraktım ama sonra yer mi yine 🥺🥺😏
Yoğurt falan yedir ama çok yedirmisindir ondandır canim .. az az ver arada bir kaşık yeter hele süt içiyorsa... ben bu bebeğimle ek gıdaya 4 aylıkken başlaycam yoğurtla.. oğlumda hatırlıyorum 4 aylıkken istiyordu yoğurt falan... 6 aylıktan sonra da meyve püresi yemek suyu falan veririm çok yedirmek de tiksindirebilir öyle düşünüyorum çünkü ben peynir çok yedirmistim hala yemiyor

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yoğurt falan yedir ama çok yedirmisindir ondandır canim .. az az ver arada bir kaşık yeter hele süt içiyorsa... ben bu bebeğimle ek gıdaya 4 aylıkken başlaycam yoğurtla.. oğlumda hatırlıyorum 4 aylıkken istiyordu yoğurt falan... 6 aylıktan sonra da meyve püresi yemek suyu falan veririm çok yedirmek de tiksindirebilir öyle düşünüyorum çünkü ben peynir çok yedirmistim hala yemiyor
Az az verdim canım tadını alsın dıye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 6 aylıkken badlayacaktım erken oldu hastalandı sutum yetmedi kilo alımı azaldı mecbur basladim doktor verebilirsin dedi az az tattırdım sonra tatlı kasıgı yemek kasıgı derken yedi birden yemedı sonra deneyecem ama yemiyorsa bi daha yemez diyen cok o yuzden sordum sonra yemez mi acaba diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 6 aylıkken badlayacaktım erken oldu hastalandı sutum yetmedi kilo alımı azaldı mecbur basladim doktor verebilirsin dedi az az tattırdım sonra tatlı kasıgı yemek kasıgı derken yedi birden yemedı sonra deneyecem ama yemiyorsa bi daha yemez diyen cok o yuzden sordum sonra yemez mi acaba diye

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.