İnsan güvenemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan İnsan güvenemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,700 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı İnsan güvenemiyor
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar kapıya iki tane kadın geldi. Dilenci sandım başta sonra bebek kıyafetleri istediler. Bende 6 aylık gebeyim. Kıyamadım verdim bi kaç zıbın takım gecelik felan ama sonra bi tereddüt ettim Acaba evi felan mı yokladılar tektim bi de. ne biliyim kimseye güven olmuyo.
Kuzum tanımadığın kişilere açma bir spreye bakar bayiltmaları

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar kapıya iki tane kadın geldi. Dilenci sandım başta sonra bebek kıyafetleri istediler. Bende 6 aylık gebeyim. Kıyamadım verdim bi kaç zıbın takım gecelik felan ama sonra bi tereddüt ettim Acaba evi felan mı yokladılar tektim bi de. ne biliyim kimseye güven olmuyo.
Kuzu keşke açmssaydın bu zamanda çok dikkat etmek gerek bir daha açma lütfen

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canm tanımadığın kimseye kapıyı acmamalisin artık kadın hırsızlar çoğalmış çok dikkatli ol artık açma kimseye ne olur ne olmaz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Böyle yaşanan o kadar çok olay varki tanımadığın insanlara açma kapıyı derim çünkü insanların iyi niyetlerinide suistimal ediyorlar artık

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
Aynı şekilde bizim geline geldiler kıyafet falan istediler tabi bu yeni evliyim demiş bu yok demiş bu seferde yanina yanina bir iki kisiyi daha alıp tekrar gelmişler busefer gelin kork muş kapıyı açmamış kapıyı zorlamışlar alamayınca gitmişler dikkat et

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ben kapının deliqinden bakıyorum tanıdık deqilse töwbe açmıyorum kuşum bide 7 yabancı yerdeyim. Tandiktan kastım karqo we eşim. İyi cesaret acmssn yerinden olsam açmam. Bende asla quwenemiyorum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bende hamileyken bi defa yaşadım bu durumu çok tedirgin oldum eşim evde değilken vestiyerin köşesine biri kapıyı zorlarsa kendini koru diye döner bıçağı koydu 🤭hala daha durur sonradan da iki tane av tüfeği aldı hatta zile basan olursa açmıyorum eşim anahtarla giriyor misafir gelirse de önceden arıyorlar saat söylüyorum ona göre geliyolar. Rabbim saklasın gözlesin hepimizi 🙏zaman çok kötü malesef

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende hamileyken bi defa yaşadım bu durumu çok tedirgin oldum eşim evde değilken vestiyerin köşesine biri kapıyı zorlarsa kendini koru diye döner bıçağı koydu 🤭hala daha durur sonradan da iki tane av tüfeği aldı hatta zile basan olursa açmıyorum eşim anahtarla giriyor misafir gelirse de önceden arıyorlar saat söylüyorum ona göre geliyolar. Rabbim saklasın gözlesin hepimizi 🙏zaman çok kötü malesef
Amin canım benimde biber gazım var her zaman yanımda İstanbul çok pis oldu kalabalık bir yandan insanlar da kötü ben kapı deliğinden bakıyorum normalde de evdeyken kapıyı sürekli kilitlerim bide zincir taktırdım sürgülü dikkat etmek lazım

Tüm sayfalar yüklendi.