İnsan güvenemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan İnsan güvenemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,693 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı İnsan güvenemiyor
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Sybm

Guest
rank
Ya kızlar kapıya iki tane kadın geldi. Dilenci sandım başta sonra bebek kıyafetleri istediler. Bende 6 aylık gebeyim. Kıyamadım verdim bi kaç zıbın takım gecelik felan ama sonra bi tereddüt ettim Acaba evi felan mı yokladılar tektim bi de. ne biliyim kimseye güven olmuyo.
Ben sadece kargo gelince açarım kapımı başka dünya yıkılsa açmam evim yeni eşyaların sıfır korkarım bacım altını var

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Aynı şekilde bizim geline geldiler kıyafet falan istediler tabi bu yeni evliyim demiş bu yok demiş bu seferde yanina yanina bir iki kisiyi daha alıp tekrar gelmişler busefer gelin kork muş kapıyı açmamış kapıyı zorlamışlar alamayınca gitmişler dikkat et
Ay Allah korusun 😕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle yaşanan o kadar çok olay varki tanımadığın insanlara açma kapıyı derim çünkü insanların iyi niyetlerinide suistimal ediyorlar artık
Ben sadece kargo gelince açarım kapımı başka dünya yıkılsa açmam evim yeni eşyaların sıfır korkarım bacım altını var
Yok değerli bişey tutmuyorum evde ama ne biliyim bişey bulucan diye canımıza gelmesin 🙄

Ben kapının deliqinden bakıyorum tanıdık deqilse töwbe açmıyorum kuşum bide 7 yabancı yerdeyim. Tandiktan kastım karqo we eşim. İyi cesaret acmssn yerinden olsam açmam. Bende asla quwenemiyorum
Ben binada kimseyi tanımadığım için komşu felan sandım. Daha yok komşu da olsa açmam Bayaa kurdum kuruldum valla

Bende hamileyken bi defa yaşadım bu durumu çok tedirgin oldum eşim evde değilken vestiyerin köşesine biri kapıyı zorlarsa kendini koru diye döner bıçağı koydu 🤭hala daha durur sonradan da iki tane av tüfeği aldı hatta zile basan olursa açmıyorum eşim anahtarla giriyor misafir gelirse de önceden arıyorlar saat söylüyorum ona göre geliyolar. Rabbim saklasın gözlesin hepimizi 🙏zaman çok kötü malesef
Av tüfeği mi 😂😂 tövbe kız ya uçucak ya kaçı ak gelen, yoksa yandı 🤭

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar kapıya iki tane kadın geldi. Dilenci sandım başta sonra bebek kıyafetleri istediler. Bende 6 aylık gebeyim. Kıyamadım verdim bi kaç zıbın takım gecelik felan ama sonra bi tereddüt ettim Acaba evi felan mı yokladılar tektim bi de. ne biliyim kimseye güven olmuyo.
Canım ben kapıcı bile kapıya vursa açmıyorum çünkü kızımla evde tekim kimseye güvenmiyorum bide hamilelikten midir bilmiyorum herşeyden şüpheleniyorum komşuma bile güvenmiyorum yaa

Aynen bendeee

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kız ben kargocu ya da açmıyorum kapıya bırak diyorum gidince de 5 dk sonra alıyorum.

Ay Allah korusun 😕

Yok değerli bişey tutmuyorum evde ama ne biliyim bişey bulucan diye canımıza gelmesin 🙄

Ben binada kimseyi tanımadığım için komşu felan sandım. Daha yok komşu da olsa açmam Bayaa kurdum kuruldum valla

Av tüfeği mi 😂😂 tövbe kız ya uçucak ya kaçı ak gelen, yoksa yandı 🤭
Kızım doğduktan sonra gözüm iyice karardı valla canım Allah korusun öyle bı durumda kalsam korkmam sıkarım valla 🤭😁 eşim iki taneden bi tanesini bana aldı zaten 🤭

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bebek kıyafetleri istemek de neymis ilk kez duydum canim acma oyle tanimadiklarina kapiyi ne olur neolmaz

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Amin canım benimde biber gazım var her zaman yanımda İstanbul çok pis oldu kalabalık bir yandan insanlar da kötü ben kapı deliğinden bakıyorum normalde de evdeyken kapıyı sürekli kilitlerim bide zincir taktırdım sürgülü dikkat etmek lazım
Canım bende bekarken bı süre biber gazı taşıdım. Sonra babamlardan ayrı sehire gecince çanta boyu kuru sıkı silah almıştı onu taşıdım uzun süre

Tüm sayfalar yüklendi.