Iyi anne olmadigimi becerenedigimi dusunuyorum...napcam yardim almalimiyim?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynebb tarafından oluşturulan Iyi anne olmadigimi becerenedigimi dusunuyorum...napcam yardim almalimiyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,833 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Iyi anne olmadigimi becerenedigimi dusunuyorum...napcam yardim almalimiyim?
Konbuyu başlatan Zeynebb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynebb

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Hepsi geçecek hangimiz düşünmedik ki bunları oğlum doğduğunda kiracıydık 5 yıl önce evimiz sobalıydı sırf bunun yüzünden bronşit oldu hep kendimi suçladım ama geçiyor sabır sen ağlarsan oda hisseder daha çok huzursuz olur 🤲
Elimde degil şimdi bile oturdum ağlıyorum cocuguma baglanamiyorum sirf bu yuzden sevecek sevinecek firsat bile yok. Allahım yardim etsin tez vakitte gecsin bu günler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım kanguru varsa yanına al güzel giydirip şu an daha küçük seni kokunu istiyordur ev sobalı demişsin üşüyorsa eğer daha çok gazi olur sende ayağını sıcak tut senden de alır Hep sobalı evlerde buyüttum bende kışın zor oluyor ama yapacak birşey yok Allah kolaylık versin inşaallah
Kanguru olsa durur belki ama hasta olur mu bilmiyorum ki herkes disarda gezdirio bebegini ben günlerdir evden cikmadim üşür diye

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Elimde degil şimdi bile oturdum ağlıyorum cocuguma baglanamiyorum sirf bu yuzden sevecek sevinecek firsat bile yok. Allahım yardim etsin tez vakitte gecsin bu günler

Kanguru olsa durur belki ama hasta olur mu bilmiyorum ki herkes disarda gezdirio bebegini ben günlerdir evden cikmadim üşür diye
Usumez canım niye ususun tek odaya alıstırma aynı havayı soluyup dısarı cıktı mı hasta olur ustunu 1 kat fazla giydir cikar pusetıni battanıyesını koy kundakla mutfakta yanında dursun bırsey olmaz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 1 aylık oldu hiç uyumuyo gaz sancısı çok tek bakiyorum eşim işteyken delircek gibi oluyorum günler gecmiyo sanki sabahları eşime işe gitme diye yalvariyorum oda üzülüyo ama elimde değil kimsem yok ev sobali yemek bile yapamıyorum mutfak soguk olunca cocuk durmayinca yanimada goturemiyorum . Sürekli ağlıyorum ne kadar zormuş diyip Allaha isyan etmiş gibi oluyorum daha çok ağlıyorum ama yalnızlık çok zormuş ben bakarım bu kadar zor olmaz zannetmistim. :/
Kuzum lohusalık sendromu yaşıyosun seni cok cok iyi anlyorum delirecek gibi oluyosun hatta insan kendine bile zarar vermeyi düşünüyor bende oyleydim ama hepsi gececek ne olur kendini birakma sen cok güçlü bir annesin bebeginin uyumamasi surekli gazi olmasi senin suçun degil ki benim kizim da oyleydi 4 ay insan icine cikamadim pskolojim cok bozulmustu gececek sabret hele bi minnak 5 6 aylik olsun

...

Moderator
Mod
rank
Bebeğim 1 aylık oldu hiç uyumuyo gaz sancısı çok tek bakiyorum eşim işteyken delircek gibi oluyorum günler gecmiyo sanki sabahları eşime işe gitme diye yalvariyorum oda üzülüyo ama elimde değil kimsem yok ev sobali yemek bile yapamıyorum mutfak soguk olunca cocuk durmayinca yanimada goturemiyorum . Sürekli ağlıyorum ne kadar zormuş diyip Allaha isyan etmiş gibi oluyorum daha çok ağlıyorum ama yalnızlık çok zormuş ben bakarım bu kadar zor olmaz zannetmistim. :/
Rabbim yardımcın olsun canım. Bebeğine şifa versin.Seni çok iyi anlıyorum.Bende 3 çocuk baktım sobalı evde.Çok zordu.Eşin eve gelince yemeğini yapmaya çalış canım.Eşin bebeğe bakar.yarına kolaylık olur kuzum.İnan o zor günlerde geçiyor.

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Canım kanguru varsa yanına al güzel giydirip şu an daha küçük seni kokunu istiyordur ev sobalı demişsin üşüyorsa eğer daha çok gazi olur sende ayağını sıcak tut senden de alır Hep sobalı evlerde buyüttum bende kışın zor oluyor ama yapacak birşey yok Allah kolaylık versin inşaallah

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım aldanma bu günlerine o sana sen ona adapte olmaya çalışıyorsunuz ayrıca ufaklık dünyayada adapte olmaya çalışıyor bundan 3 ay sonra aa ne aptalmışım ağlamışım üzülmüşüm diyeceksin bu yeni doğum yapan kadınların %70'inin düştüğü bir durum. İnanki bende aynı dönemden geçtim anıra anıra ağladığımı biliyorum ama şimdi herşey süt liman seninde öyle olacak. Biraz dirayetli ol bakalım herşeydrn önemlisi sen artık bir annesin dağ gibi duracaksın öyle hemen ümitsizliğe teslim olmak yok. Bak ben 40 gün evde 1 kap yemek pişiremedim temzilik desen cabası hiç uyumuyordu oğlum ama sonra herşey yavaş yavaş düzene girdi

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım bazen bende öyle düşünüyorum 3 çocuk küçüğü 6 aylîk hayvanlar okul ev işi derken bunalıyorum.

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım aldanma bu günlerine o sana sen ona adapte olmaya çalışıyorsunuz ayrıca ufaklık dünyayada adapte olmaya çalışıyor bundan 3 ay sonra aa ne aptalmışım ağlamışım üzülmüşüm diyeceksin bu yeni doğum yapan kadınların %70'inin düştüğü bir durum. İnanki bende aynı dönemden geçtim anıra anıra ağladığımı biliyorum ama şimdi herşey süt liman seninde öyle olacak. Biraz dirayetli ol bakalım herşeydrn önemlisi sen artık bir annesin dağ gibi duracaksın öyle hemen ümitsizliğe teslim olmak yok. Bak ben 40 gün evde 1 kap yemek pişiremedim temzilik desen cabası hiç uyumuyordu oğlum ama sonra herşey yavaş yavaş düzene girdi
Valla Allah razi olsun böyle tecrubelerinizi yazinca icim ferahliyo biraz

Canım bazen bende öyle düşünüyorum 3 çocuk küçüğü 6 aylîk hayvanlar okul ev işi derken bunalıyorum.
Allah sizede kolaylik versin canim kadinlarin işi hep zor :/

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar