Sorum var Kabızlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrubatu tarafından oluşturulan Kabızlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,336 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık
Konbuyu başlatan Ebrubatu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Ebrubatu

Kayıtlı Üye
rank
Normal durum ilaçlar yapıyor. Evde şeftali kaynatıp iç. Ben yemeğin yanında kendime devamlı meyve suyu yapıyorum emzirdiğim için. Bu sefer şeftali yaptım fena bozdu rahatlarsın belki ☺️
Troid ilacı ve kan sulandirici kullanym
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seftali alıpmi kaynataym

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Seftali alıpmi kaynataym
Evet şeftaliyi 1 bardak şekerle yumuşayana kadar kaynat sonra süzgeçten geçirip ez koy bi şişeye sürahiye ben her meyveden yapıyorum ama şeftali çok ishal yaptı

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslarm gebe kaldıgmdan beri kabizım bu normalmi 3 ayım bitdi
Kabızlık ikinmak hamileleikte pek iyi olmayabilir canım sağlıklı şekilde rahat cikman varken wc ye. Benim erken acilmam vardı mesala kabizliktan olmadı tabi de serklaj oldum doktor kesinlikle ikinma yok kabızlık yok dedi gebelikte önemli oluyor rahat çıkmak önemli sizde rahat edersiniz yani.
bol bol su için kayısı. kayısı komposto içiyorum meyve sebze yiyin bol. karbonhidrat ekmek çok cok tüketmeyin ki sağlıklı beslenin doktorunuza mutlaka kabizliginizi iletin kontrollerinzide bilgisi olsun kesin

Tüm sayfalar yüklendi.