Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum çoğu bebeğin kalbinde doğuştan delik vardır nadir kapanmayan vardır
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Benim oğlumun kalbi delik ti canim sonra kendiliğinden kapandi 3 ay düzenli kalp doktoruna goturdum 3. Ay delik yok dedi dr inanamayip 3 baska hastaneye daha götürmüştüm sukur hepsi kapandi demisti
Benim oğlumun kalbi delik ti canim sonra kendiliğinden kapandi 3 ay düzenli kalp doktoruna goturdum 3. Ay delik yok dedi dr inanamayip 3 baska hastaneye daha götürmüştüm sukur hepsi kapandi demisti
Son ayında sekerim yükselmişti doğumun olunca bebegin kalbinde sorun olabilir dendi 6 aylıktı kardiyoloji baktı her çocuk tam kapanmış doğmaz 1 yaşında tamamlanır demişti dediği gibide oldu tıp ilerledi korkutma kendini derim ben kalbinde üfürüm ile doğmuşum annem ilkokulda hep dr taşıdı beni kilo bile alamıyordum şimdi 35 yaşındayım