Kalbinde delik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysun tarafından oluşturulan Kalbinde delik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,414 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalbinde delik
Konbuyu başlatan Aysun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
K

Kbrabsra96

Guest
Benim oğlumdada vardı canım morarıyordu birden bire aglayinca doğana kadar bizde bilmiyorduk bir yasina kadar kapandı kendi kendine
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim yegnimin öyleydi ve kendi kendine kapandı

Benim yegnimin öyleydi ve kendi kendine kapandı

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Biri ben kalbim delikmiş 30 yaşndayım😀 doktor şey demişti herkes kalbi delik doğar kiminin kapanr kiminin kapanmaz önemli olan büyüklğü canım Allah şifa versin ihmal etme
Aynen kuzum benimkide öyleydi kapanalı 4-5 sene falan oldu 😅

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Benim kardeşim 14 yaşında doğuştan kalbinde delik var canım düzenli olarak kontrollere gidiyor bebeklerde geçenlerde var büyük oranda hemde canını sıkma Rabbim şifalar versin inşaAllah biran önce geçer 🤲
Amin amin ben de korkuyorm ya bende varya bebeğimde olurmu diye Rabbim herkese şifa versin

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Daha anne karnında vardi canim detaylı ultrason da gordu doktor

Delik oldugu kesinlestimi goturdunmu doktora
Hırıltılı öksürüğü vardı onun için çocuk doktoruna götürdüm çocuk doktoruna ellerinin ayaklarının morardigini söyledim doktorda bana çocuk kadroloji bölümüne götür dedi Kalbinde rahassizlik olabilir dedi bu hafta göturecem işallah gülüm

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Amin amin ben de korkuyorm ya bende varya bebeğimde olurmu diye Rabbim herkese şifa versin
Hıı sende mi var ben bebekte var sandım kız yok Sende var diye onda olacak diye birşey mi var 🤭

Hırıltılı öksürüğü vardı onun için çocuk doktoruna götürdüm çocuk doktoruna ellerinin ayaklarının morardigini söyledim doktorda bana çocuk kadroloji bölümüne götür dedi Kalbinde rahassizlik olabilir dedi bu hafta göturecem işallah gülüm
Hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım benim Rabbim kimseyi hastalıklarla imtihan etmesin inşaAllah 🤲

Hıı sende mi var ben bebekte var sandım kız yok Sende var diye onda olacak diye birşey mi var 🤭

Hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım benim Rabbim kimseyi hastalıklarla imtihan etmesin inşaAllah 🤲
Arkadaş sormşta benim var delik ama ufakmiş sorn olmaz dedi doktor inşallah olmaz da hani genetik olablirmi aceba diye düşündm ikisinde şükr bsy yok ama bakalm 😀

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeğinin kalbinde delik olup kendiliğinden kapanan var mi
Kuzum benim kardeşim de vardı doktor anneme çocuk hiç ağlamasın üzmeyin vs dedi küçüktü şükür kardeşimin kalbinde ki delik kendiliğinden 2 ayda kapandı. Elinden geldiğince uzmemeye çalış o zaman da kapanıyor

Tüm sayfalar yüklendi.