Kalça tutulması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melike5 tarafından oluşturulan Kalça tutulması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,084 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalça tutulması
Konbuyu başlatan Melike5
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smyrmry

Melike5

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 28 haftalık hamileyim haftalar önce ayakta kaldığım zaman sağ kalçamın sık sık şiddetli ağrıyıp tutulduğunu fark ettim neden olur sizce

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 28 haftalık hamileyim haftalar önce ayakta kaldığım zaman sağ kalçamın sık sık şiddetli ağrıyıp tutulduğunu fark ettim neden olur sizce
Kalca kemiklerine dikkat et vitamin eksikliklerinden oluyor ya da çok yorulmaktan veya çok kilo almaktan vs. Doğum sonrası stres kırığı oldu kalcamda doğumdan 1 yıl sonra hep ağrım olurdu bilemezdim mr da çıktı sezeryan doğum olmama rağmen sebebi d vit. Eksikliği olduğu için kalsiyum olsa bile kemiklere tasinamamis ve bebeğim hem önce hemde emzirme sürecinde tüm vit. Benden almış ve sonuç kemik incelmiş kalcamdan çıkmıştı d vit. Kullanıp 6 ay kadar istirahatle şükür toparlandım şimdi yine hamileyim agirlastikca ağrılar oluyor Allah korusun diyelim geçmiş olsun 🤗

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benimde sol kalcam fena bi şekilde aqrıyordu bi aralar. Simdi eskisi kadar yok çok şükür 37 haftalqm annem qebelik yeli doqumdan snra qecer dedi. İlk qebeliqimde belim fena aqrırdi doqumdan snra qecti çok şükür buda öyle olur diye umuyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Doktoruna danış magnezyum yada farklı vitaminler yazması gerek

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Canim Benim sol kalcam o kadar fenaydi ki otursam kalkamiyor yatsam saga sola donemiyordum.. kirildi ya da catladi kesin dedim bayagi siddetliydi arada kutluyordu da aile hekimi rontgen gerekir hamilesin olmaz dedi kendi dr.uma da randevu gunume daha vardi ilk gebeligimde magnezyum kullanmistim aklimdaydi gidip hemen aldim sonra randevu gununde testte magnezyumum dusuk cikti iyi ki almissin dedi dr.um bi de pilatese basladim o da cok iyi geldi simdi eger cok yurursem agriyor ama yatarken otururken cook rahatim Allah'a sukur.

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Benim gebelik öncesindede olurdu belimde fıtık başlangıcı ve düzleşme var hareketsiz yaşama bağlı olarak ve kuyruk sokumumda da kist çıktı kemiğe yapışık asla kilo almamı kilo alırsam çok ağrı yaşayabileceğimi söylemişti gelde alma şimdi kilolu 😀

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Ben 14 haftaligim canım ama benim de kalçamin sağ tarafı acayip ağrı yapıyor açıyor bildiğin ama genelde yorulduğum zamanlar oluyor ev işi yaptığım zaman fwlan :(

Tüm sayfalar yüklendi.