Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalca kemiklerine dikkat et vitamin eksikliklerinden oluyor ya da çok yorulmaktan veya çok kilo almaktan vs. Doğum sonrası stres kırığı oldu kalcamda doğumdan 1 yıl sonra hep ağrım olurdu bilemezdim mr da çıktı sezeryan doğum olmama rağmen sebebi d vit. Eksikliği olduğu için kalsiyum olsa bile kemiklere tasinamamis ve bebeğim hem önce hemde emzirme sürecinde tüm vit. Benden almış ve sonuç kemik incelmiş kalcamdan çıkmıştı d vit. Kullanıp 6 ay kadar istirahatle şükür toparlandım şimdi yine hamileyim agirlastikca ağrılar oluyor Allah korusun diyelim geçmiş olsun
Benimde sol kalcam fena bi şekilde aqrıyordu bi aralar. Simdi eskisi kadar yok çok şükür 37 haftalqm annem qebelik yeli doqumdan snra qecer dedi. İlk qebeliqimde belim fena aqrırdi doqumdan snra qecti çok şükür buda öyle olur diye umuyorum
Canim Benim sol kalcam o kadar fenaydi ki otursam kalkamiyor yatsam saga sola donemiyordum.. kirildi ya da catladi kesin dedim bayagi siddetliydi arada kutluyordu da aile hekimi rontgen gerekir hamilesin olmaz dedi kendi dr.uma da randevu gunume daha vardi ilk gebeligimde magnezyum kullanmistim aklimdaydi gidip hemen aldim sonra randevu gununde testte magnezyumum dusuk cikti iyi ki almissin dedi dr.um bi de pilatese basladim o da cok iyi geldi simdi eger cok yurursem agriyor ama yatarken otururken cook rahatim Allah'a sukur.
Benim gebelik öncesindede olurdu belimde fıtık başlangıcı ve düzleşme var hareketsiz yaşama bağlı olarak ve kuyruk sokumumda da kist çıktı kemiğe yapışık asla kilo almamı kilo alırsam çok ağrı yaşayabileceğimi söylemişti gelde alma şimdi kilolu
Ben 14 haftaligim canım ama benim de kalçamin sağ tarafı acayip ağrı yapıyor açıyor bildiğin ama genelde yorulduğum zamanlar oluyor ev işi yaptığım zaman fwlan