Sorum var Kan gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nurfeyyza tarafından oluşturulan Kan gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,122 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan gelmesi
Konbuyu başlatan Nurfeyyza
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilek4747

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar sabahları kalktığınızda tükürdüğünüz de çok az da olsa kan geliyor mu öküsürüğüm felan yok tek sabah kalkınca geliyor
O bende de bir zamanlar oluypru kuzum doktora görün istersen midenee vs bakasınlar .hep ben söylediğimde komple ciğerlerime mideme vs bakılşmıştı.midem de sorun çıkmıştı kuzum asitli yağlı şeylerden uzak dur demişti doktorum yediğim günler yine öyle oluyor yemeuince sıkıntı yok 😂😂

Nurfeyyza

Kayıtlı Üye
rank
O bende de bir zamanlar oluypru kuzum doktora görün istersen midenee vs bakasınlar .hep ben söylediğimde komple ciğerlerime mideme vs bakılşmıştı.midem de sorun çıkmıştı kuzum asitli yağlı şeylerden uzak dur demişti doktorum yediğim günler yine öyle oluyor yemeuince sıkıntı yok 😂😂
Sağlık ocağındaki hemşire hamilelikte burun hassas oluyor ondan olabilir dedi yine de gideceğim inşallah bir şey çıkmaz

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sabahları kalktığınızda tükürdüğünüz de çok az da olsa kan geliyor mu öküsürüğüm felan yok tek sabah kalkınca geliyor
Geçmiş olsun cnm doktora git Bi büyük ihtimalle midende yara vardır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haha benimde öyle asitli yağlı cips gibi şeyler yediğimde hem kan gelirdi ağzımdan hemde o gece mide ağrısından uyuyamıyordum😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun cnm doktora git Bi büyük ihtimalle midende yara vardır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haha benimde öyle asitli yağlı cips gibi şeyler yediğimde hem kan gelirdi ağzımdan hemde o gece mide ağrısından uyuyamıyordum😅
Ahahaha evet kuzum ama ben yiyorum valla ama gebelikte yiyemedim doğumdan sonra yedim bende apse yaptı baktım Kayra'ya da sivilce yapıyor bıraktım yemeyi 😂😂 artık Kayra ne zaman kendi yemek yer beni emmez o zaman geri devam ederim 😂😂

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Ahahaha evet kuzum ama ben yiyorum valla ama gebelikte yiyemedim doğumdan sonra yedim bende apse yaptı baktım Kayra'ya da sivilce yapıyor bıraktım yemeyi 😂😂 artık Kayra ne zaman kendi yemek yer beni emmez o zaman geri devam ederim 😂😂
Ayn kuzum ben sadece kola içmiyorum bebeğim için ama cips yemekte yağ Dı derken tüketiyorum ama midem çok ağrıyor 2 gündür o yüzden biraz ara sonra devamkee😅

Tüm sayfalar yüklendi.