Kan uyuşmazlığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Kan uyuşmazlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,839 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kan uyuşmazlığı
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kızlar eşimle bende kan uyuşmazlığı var. Sizde veya çevrenizde böyle olupta sıkıntı yaşayanlar oldumu acaba çevremdekiler çok korkutuyor çünkü beni 🥺

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşimle bende kan uyuşmazlığı var. Sizde veya çevrenizde böyle olupta sıkıntı yaşayanlar oldumu acaba çevremdekiler çok korkutuyor çünkü beni 🥺
Canım korkmana gerek yok 28haftalikta anne ye iğne yapıyorlarmış rahat ol sıkıntı olmuyormuş seni takip eden doktor sana kan gurubunu soruyor ya o zamanı gelince sana bu hafta gel iğne ni yapalım diyecek korkma sıkılma bunlar normal olan şeyler canım 🙏💕

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Benle eşimde de var 31. Haftadayiz bı sıkıntı olmadı şimdilik inşallah olmaz. Zaten iğnesi var doğumda vuruyolar.

Nazende

Kayıtlı Üye
rank
Bizde kan uyuşmazlığı var , çok şükür iki çocuğum var , korkma etraf cahil dolu , doktor ne derse onu yap , 28.haftada iğne olucan kalçadan , doğumdan sonra eğer bebek babanin kan grubuysa tekrar bir iğne daha yapıyorlar , sonraki bebek zarar görmesin diye , inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲

Kupseker

Kayıtlı Üye
rank
Bizde de kan uyuşmazlığı var tatlım 28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyor doktor hiç korkulacak bir durum yok etraf cahil dolu sen bakma doktoruna mutlaka söyle kan uyuşmazlığı olduğunu kontrollerinde bende yaptırdım hiç bir sıkıntımız yok Allah'a şükür 34 hafta olduk bile korkma☺️

Esinecrin

Kayıtlı Üye
rank
Ben ab negatif, eşim b pozitif. Bizde vardı. İlk bebekte birsey yapmıyorsun. Dr. Bize öyle dedi. Kızım doğar doğmaz kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu bana. 2. Bebekte sorun olmasın diye. İlk kızım sağlıklı doğdu maşallah. İkinci ye Allah kerim. İnşallah oda sağlıklı doğacak. Korkulacak birsey yok. İlk bebekte sorun olmuyor zaten.

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy hic korkma bitanem 😘😘 arkadasimda kan uyusmaligi var 2 bebegine hamile belli donemlerde igne yapiliyormus o donemlere dikkat et . Amcamin oglu ve esinde de var 3 tane cocuklari var masallah 😁 . Korkulcak birsey yok hayatim 🤍🤍🤍😘 bebegini saglikla al kucagina

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız o kadar çok şeye maruz kaldımki düşük olur, engelli doğar falan filan insan ister istemez korkuyor doktorum bile kan uyuşmazlığı var tehlikeli gebeliksin sen diyip duruyor bana

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Songülilkin

Kayıtlı Üye
rank
Evet ben de aynı şeyi yaşıyorum dün paylaşım yaptım bı 8 haftalıkken kanama geçirdim şimdi de 14 haftalık yine tekrarladi ama herkeste olacak diye birşey yok içini rahat tut. 28 haftalıkken iğne vuracaklar eğer o zamana kadar sıkıntı olmazsa olursa yine vururlar tekrarlarlar iğneyi bide doğumda vuruyorlar. Korkma Allah'ın iziniyle hicbirsey olmaz.

Tüm sayfalar yüklendi.