Kan uyuşmazlığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Kan uyuşmazlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,848 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kan uyuşmazlığı
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

ayalcinim

Kayıtlı Üye
rank
Kan uyuşmazlığı durumunda anne antikorları bebeğin kanı anneden farklı olursa yabancı olarak algılar ve bu tehlikelidir. Ancak kan uyuşmazlığı iğnesi yapacaklardır muhtemelen, siz de hatırlatın. Problem olmaz.

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşimle bende kan uyuşmazlığı var. Sizde veya çevrenizde böyle olupta sıkıntı yaşayanlar oldumu acaba çevremdekiler çok korkutuyor çünkü beni 🥺
Canım o eski zamanda bilinmediği için takip edilmediği için riskli idi düzenli doktora gidiyorsan doktorun takip edecektir kanaman olursa 28 ci haftayı beklemeden iğne yapıyor doktorunun dediklerine uy yeterli

Gamzesahin

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşimle bende kan uyuşmazlığı var. Sizde veya çevrenizde böyle olupta sıkıntı yaşayanlar oldumu acaba çevremdekiler çok korkutuyor çünkü beni 🥺
Korkmana gerek yok cnm benim görümcemde de vardı eşiyle kan uyuşmazlığı ama sonuç 3 çocuk 😁 çevrede herkes en kötüsünü söyler zaten kimseye kulak asma herşeyin bir yolu yordamı var bence kimseyle konuşma bu konuları moralini bozmasınlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkmana gerek yok cnm benim görümcemde de vardı eliyle kan uyuşmazlığı ama sonuç 3 çocuk 😁 çevrede herkes en kötüsünü smyler zaten kimseye kulak asma herşeyin bir yolu yordamı var bence kimseyle lonuşma bu konuları

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim var üç hamileliğimdede iğne oldum doğumdan hemen sonra bebeğin kan grubuna göre yine yapıyorlar

Gamzesahin

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız o kadar çok şeye maruz kaldımki düşük olur, engelli doğar falan filan insan ister istemez korkuyor doktorum bile kan uyuşmazlığı var tehlikeli gebeliksin sen diyip duruyor bana
Ayy ne manyak bi doktormuş ya hayır bu kişi bunun alanını okudu da doktor oldu bi de bence hemen değiştirmelisin net

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşimle kan uyuşmazlığı var her dogumumdan sonra iğne yapiliyo bana korkulacak bişey yoktur canm çevrendeki insanlar bilmedikleri için korkutuyolar seni

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Hayır canım inşallah bir şey olmaz benim ablamda da var 6 çocuğu var hepsi çok sağlıklı bende de var kan uyuşmazlığı 32 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ama doktor ondan değil dedi çevremde hiç iğne olmayıp doğuran var

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ile eşimin arasında da kan uyuşmazlığı var iki tane de sağlıklı kızım var Allahım nasip ederse şimdi de oğluşumuzu bekliyoruz şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım hiç birinde sadece bunda suyum fazla onun da kan uyuşmazlığı ile alakası yok kanama riskine karşı 28.haftda kan uyuşmazlığı inesi yapılıyor sen içini ferah tut bir sıkıntı olmaz Allah'ım in izniyle ☺️☺️

Tüm sayfalar yüklendi.