Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kan uyuşmazlığı durumunda anne antikorları bebeğin kanı anneden farklı olursa yabancı olarak algılar ve bu tehlikelidir. Ancak kan uyuşmazlığı iğnesi yapacaklardır muhtemelen, siz de hatırlatın. Problem olmaz.
Canım o eski zamanda bilinmediği için takip edilmediği için riskli idi düzenli doktora gidiyorsan doktorun takip edecektir kanaman olursa 28 ci haftayı beklemeden iğne yapıyor doktorunun dediklerine uy yeterli
Korkmana gerek yok cnm benim görümcemde de vardı eşiyle kan uyuşmazlığı ama sonuç 3 çocuk çevrede herkes en kötüsünü söyler zaten kimseye kulak asma herşeyin bir yolu yordamı var bence kimseyle konuşma bu konuları moralini bozmasınlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Korkmana gerek yok cnm benim görümcemde de vardı eliyle kan uyuşmazlığı ama sonuç 3 çocuk çevrede herkes en kötüsünü smyler zaten kimseye kulak asma herşeyin bir yolu yordamı var bence kimseyle lonuşma bu konuları
Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız o kadar çok şeye maruz kaldımki düşük olur, engelli doğar falan filan insan ister istemez korkuyor doktorum bile kan uyuşmazlığı var tehlikeli gebeliksin sen diyip duruyor bana
Benim eşimle kan uyuşmazlığı var her dogumumdan sonra iğne yapiliyo bana korkulacak bişey yoktur canm çevrendeki insanlar bilmedikleri için korkutuyolar seni
Hayır canım inşallah bir şey olmaz benim ablamda da var 6 çocuğu var hepsi çok sağlıklı bende de var kan uyuşmazlığı 32 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ama doktor ondan değil dedi çevremde hiç iğne olmayıp doğuran var
Benim eşimle kan uyuşmazlığı var her dogumumdan sonra iğne yapiliyo bana korkulacak bişey yoktur canm çevrendeki insanlar bilmedikleri için korkutuyolar seni
Canım benim ile eşimin arasında da kan uyuşmazlığı var iki tane de sağlıklı kızım var Allahım nasip ederse şimdi de oğluşumuzu bekliyoruz şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım hiç birinde sadece bunda suyum fazla onun da kan uyuşmazlığı ile alakası yok kanama riskine karşı 28.haftda kan uyuşmazlığı inesi yapılıyor sen içini ferah tut bir sıkıntı olmaz Allah'ım in izniyle