Sorum var Karnım asagı iniyor sanki yavaş yavaş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Karnım asagı iniyor sanki yavaş yavaş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,637 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karnım asagı iniyor sanki yavaş yavaş
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Neden olur :( kızlar neler oluyor bas asagı mı döndü yoksa nasıl anlaşılır benim ki biraz tembel anası gibi gündüz uyur gece çalışır 😅😅 o yüzden suan hareketi yok gibi
Cnm onu bilemezsin ki😍 benimde bı ara karnım aşağı inmiş gibiydi ama bebek pozisyonu değişmedi halen baş aşağı dönmemiş

Cnm onu bilemezsin ki😍 benimde bı ara karnım aşağı inmiş gibiydi ama bebek pozisyonu değişmedi halen baş aşağı dönmemiş
Hayırlısı canım onlar sağlıklı olsun da nerede olursa olsun pozisyonları her türlü doğum var :D
Dönmezse sezeryan dönerse normal hayırlısı sağlıklı olsun da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız normal oturamıyorum artık adam karnımda ayakta bekliyor 😂
Kız Merve ne güldüm 😂😂😂😂

Canım benim bebiş 34 haftalıkken döndü o haftada 3 kere hastaneye gitmem gerekti ilkinde dönmüş dedi ikincide ayak geliş gedi üçüncü gidişimde bu sefer kafası kanalda ters dönmez dedi senin bebişinde inşallah döner için rahat olsun 🤗
Hayırlısı canım allah razı olsun o sağlıklı olsun da doğum nasıl olursa olsun yeter ki o sağlıklı doğsun ve hepimiz anne olarak sağlıklı olalım insallah

Miden de bir rhatlama hissediyor musun kuzum yada otururken miden kaburgaların batıyor gibi geliyor mu gelmiyorsa bilkş dönmüştür minik yaramaz 😍😍. Döndüğünü midemde bir rahatlama nefes almada bir rahatliık olunca anlarsın kuzum karnının üst kısmı şiş gibi olur ama elinle bastırınca bir sertlik gelmez bir de cırtlak parmağını tam göbek deliğine koy ve baş parmağını la yukarı doğru bakacak şekilde avucunla karnına dolum küçük bir yumuşaklık varsa popişidir . İnşallah anlatabilmişdir
Cırtlak parmak ne oluyor kız yapamadım anlamadım o parmak ne olduğunu 😂😂😂

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı canım onlar sağlıklı olsun da nerede olursa olsun pozisyonları her türlü doğum var :D
Dönmezse sezeryan dönerse normal hayırlısı sağlıklı olsun da

Kız Merve ne güldüm 😂😂😂😂

Hayırlısı canım allah razı olsun o sağlıklı olsun da doğum nasıl olursa olsun yeter ki o sağlıklı doğsun ve hepimiz anne olarak sağlıklı olalım insallah

Cırtlak parmak ne oluyor kız yapamadım anlamadım o parmak ne olduğunu 😂😂😂
Aynen balım her türlü o bebek gelecek 🥰😍 amin balim herşeyden önce sağlıklı olsunlar da

Tüm sayfalar yüklendi.