Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanimlar 30 haftalik hamileyim ama hala disardan hamile oldugum anlasilmiyo kendimi hic hamileymis gibi hissetmiyorum ya boyle olan varmiydi merak ettim
Gayet normal canım karın iç yapın büyüktür. Bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa moralini bozma
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Hanimlar 30 haftalik hamileyim ama hala disardan hamile oldugum anlasilmiyo kendimi hic hamileymis gibi hissetmiyorum ya boyle olan varmiydi merak ettim
Benimde öyleydi canım bebeğimde kilosu gelişimi filan gayet iyiydi. Bı arkadaşımın kocaman karnı vardı yani kişiye göre yapısına göre değişiyor. Genelde de 30. haftadan sonra hızla büyüdükleri için karında çabuk büyüyor.
Ne güzel işte karnınız çatlama sarkmaz doğum sonrası çabuk toparlanırsınız hem 38 e kadar zaman var son aylarda daha hızlı büyüyor bebekler iç karnınız geniş demek ki bebek sağlıklı şekilde büyüyüp gelişiyorsa gerisi önemli değil
Ne güzel işte karnınız çatlama sarkmaz doğum sonrası çabuk toparlanırsınız hem 38 e kadar zaman var son aylarda daha hızlı büyüyor bebekler iç karnınız geniş demek ki bebek sağlıklı şekilde büyüyüp gelişiyorsa gerisi önemli değil
Benimde öyleydi canım bebeğimde kilosu gelişimi filan gayet iyiydi. Bı arkadaşımın kocaman karnı vardı yani kişiye göre yapısına göre değişiyor. Genelde de 30. haftadan sonra hızla büyüdükleri için karında çabuk büyüyor.
Canım 27+2 haftalığım benimde öyle karnım yok denecek kadar az hala aynı bedende kıyafetlerimi giyebiliyorum ama çok şükür bebeğimin gelişimi herşeyi iyi önemli olanda o
Ben ilk gebeliğim de. Karnım. Yoktu hatta yok otesiydi çok hafif bir şişmisti daha sonra yok çıkmadı ikinci gebeliğim 6 ayım. Yine yok yani. Bende pek bu meseleyi anlayamıyorum bir çok kadının gercekden karnı burnundayken bazen bazı kadınların karnı hiç çıkmaz üzülme korkulacak bişey değil yani her kadın da farklı olabilir bu durumlar