Kasilma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Kasilma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,681 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasilma
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canımsın çok geçmiş olsun iyiyim canım bugün hiç sevmediğim amcamla yıllar sonra market in önünde karşılaştım maskede takmamis sarıldı öptü beni kendimi çok kötü hissediyorum inşallah hasta olmam yarın son kontrol e gidicem inşallah bı aksilik olmazsa 22si doğum hayatım ❤️😘
Bu insanları cidden anlamak zor kuzum korona gibi bir hastalık var her şeyi geçtim bide hamilesin yani inslalah bir sıkıntı olmaz doğum için bende seninle gün sayıyorum 😍😍 minik helinimiz bir dogsaydi sağlıklı sıhhatli 🤲🏻

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu insanları cidden anlamak zor kuzum korona gibi bir hastalık var her şeyi geçtim bide hamilesin yani inslalah bir sıkıntı olmaz doğum için bende seninle gün sayıyorum 😍😍 minik helinimiz bir dogsaydi sağlıklı sıhhatli 🤲🏻
Allah razı olsun canim zaten evden çıkmadan yazicam size bana dua edin burada kimsem yok

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Yok hayatım🧿 💕🍀2️⃣2️⃣🍀💕2️⃣🍀💕2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣🍀💕🧿 olsun istedim
Oda güzelmiş benim bebeğimin doğum günüDe eşimle benim doğum gunumin
ortasında ben Kasım 5 eşim 25 bebek 15 de doğdu tam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

KiZ Telefoum bozuk yazamiyom kendi kenndine mEsaj gidiyo Yarim kaldı yazarken
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sahibi gibi kafayı yemiş telefon😏😏🤣

Son düzenleme:

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kazasız belasız sende al cnmm bebeğini bu biz kaldık doğurmayn sanki😂
Amin canim aynı gün gitmemiz süper kesin tarih verdim doktorun baksana hayat ne güzel ben İstanbul da sen Diyarbakır da aynı anda iki melek dünya ya geliyor farklı şehirlerde ne güzel ya inşallah sende canim istediğin gibi gerçekleşir doğumun 💕🙏😘

Tüm sayfalar yüklendi.