Kaşıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Beren’in Annesi 🧚♀️ tarafından oluşturulan Kaşıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,523 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kaşıntı
Konbuyu başlatan Beren’in Annesi 🧚♀️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok kaşınıyorum kızlar beyaz sirke sürsem olur mu vücuduma internette kaşıntının geçtiğini duymuştum zararı olur mu acaba ?
Kuzum hiç doktora gözüktün mu gebelik kolostasizi filan olma. Ben önceden kaşınan yerlerime küçük bir kaba su koyardım içine yarım çay bardağı elma sirkesi koyup iyice karistirirdim bezle silerdim vücudumu çok da iyi gelirdi inslalah senin kide geçer hemen kuzum 😘

Kuzum hiç doktora gözüktün mu gebelik kolostasizi filan olma. Ben önceden kaşınan yerlerime küçük bir kaba su koyardım içine yarım çay bardağı elma sirkesi koyup iyice karistirirdim bezle silerdim vücudumu çok da iyi gelirdi inslalah senin kide geçer hemen kuzum 😘
Yok çiçeğim benim görünmedim ayın 31 inde randevum var. Ama dayanamıyorum artık sürsem sıkıntı olmaz yani dimi 5 dakika bekletip banyoya girerim hemen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

V
Niye kasiniyorsun canım
Valla bi bilsem ama bence uyuz oldum ya

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yok çiçeğim benim görünmedim ayın 31 inde randevum var. Ama dayanamıyorum artık sürsem sıkıntı olmaz yani dimi 5 dakika bekletip banyoya girerim hemen

V

Olmaz kuzum ben gebeliğin nerdeyse 20. 25. Haftaları arasi hep sürdüm bir zaman sonra gitti 🤭🤭şükür

V

Allah korusun canım inşallah geçer 🙏❣️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşallah gülüm inşallah geçer

Bende süreyim o zaman güzelim benim sıkıntı olmaz inşallah ❤️🌸