Sorum var Kaşıntı 🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kaşıntı 🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,830 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaşıntı 🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yaptım şuan 16. Gün bitti ve üç dört gündür aşırı kaşıntı var ellerim kollarım bacaklarım saçlarım bile ama kaşıntı oluyor yara bere yok sadece kaşınıyor delircem artık duş falan etki etmiyor sanki alerjik gibi bir kaşıntı. Ablam karacigerle alakalı olabilir dedi ama benim hiç karaciğer sorunum olmadı. Doğum sonrası böyle bişey yaşayan oldu mu 😟😳🙄🙄

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar doğum yaptım şuan 16. Gün bitti ve üç dört gündür aşırı kaşıntı var ellerim kollarım bacaklarım saçlarım bile ama kaşıntı oluyor yara bere yok sadece kaşınıyor delircem artık duş falan etki etmiyor sanki alerjik gibi bir kaşıntı. Ablam karacigerle alakalı olabilir dedi ama benim hiç karaciğer sorunum olmadı. Doğum sonrası böyle bişey yaşayan oldu mu 😟😳🙄🙄
Kuzum herhangi bir ilaç kullanıyor musun ilaç kullanımından da olabilir

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum herhangi bir ilaç kullanıyor musun ilaç kullanımından da olabilir
Kan ilacı bide bu ara Migren tuttu diye hiç kullanmadığım kadar parol aldım başka bide doğum sonrası için antibiyotik vermişlerdi ama o da bitti anlamadım baya kasinip kızarıyor ama yaralanma olmuyor sadece kızarıp geçiyor delirtecek bir kaşıntı 🤦🤦

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kan ilacı bide bu ara Migren tuttu diye hiç kullanmadığım kadar parol aldım başka bide doğum sonrası için antibiyotik vermişlerdi ama o da bitti anlamadım baya kasinip kızarıyor ama yaralanma olmuyor sadece kızarıp geçiyor delirtecek bir kaşıntı 🤦🤦
Hmm. Kuzum bi dermatoloji ye görünmeni tavsiye ederim uzun süredir geçmeyen şekilde ise

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Hmm. Kuzum bi dermatoloji ye görünmeni tavsiye ederim uzun süredir geçmeyen şekilde ise
Geçmiyor diyodum acaba sıcaktan mı ama duş alıyorum hiç farketmiyor baya kaşıntıdan uyuyamıyorum randevu alayım bakayım inşallah alerjik değildir bu ara süt olsun diye aşırı karpuz yedim bu arada baya süt yapıyor karpuz ☺️ acaba o mu alerji yaptı ne oldu anlamadım 🙄 ama bir gideyim bakayım bu arada sen nasıl oldun iyileştin mi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiyor diyodum acaba sıcaktan mı ama duş alıyorum hiç farketmiyor baya kaşıntıdan uyuyamıyorum randevu alayım bakayım inşallah alerjik değildir bu ara süt olsun diye aşırı karpuz yedim bu arada baya süt yapıyor karpuz ☺️ acaba o mu alerji yaptı ne oldu anlamadım 🙄 ama bir gideyim bakayım bu arada sen nasıl oldun iyileştin mi
Git kuzum ihmal etme
Çok şükür canım daha iyiyim elhamdülillah ❤️

Umayyy

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım kansızlıkta olabilir yada vitamin eksikliği

Çookk geçmiş olsun Ayşem bi doktora görün geçer inşallah bitanem

Tüm sayfalar yüklendi.