Kayın sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilek4747 tarafından oluşturulan Kayın sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,563 kez görüntülenmiş, 101 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kayın sorunsalı
Konbuyu başlatan Dilek4747
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilek4747

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim kaynım bizde yaşamaya karar verdi bizde kalıcak kaynanamlar köyde oturuyor ve bende bizde kalsın istemiyorum ve bende eşimin kırılmayacağı ve anlayacağı bir şekilde anlatmak lütfen bana Bi fikir verin☺️
Canim aynı sorun bendede var ama bir türlü fikrini degistiremedim eşimin gerçekten bnde bı yol ariyorum nasıl ikna edicem diye

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Ayıp etmiş az seni de düşünmeli rahat edecek misin diye inşallah ev tutmayı filan akıl eder de vazgeçer kalmaktan
Amin inş kuzum hem hamilelik hem oğlum
Canim aynı sorun bendede var ama bir türlü fikrini degistiremedim eşimin gerçekten bnde bı yol ariyorum nasıl ikna edicem diye
Galiba tek çare ya onların kendi isteği ile gitmesi yada evlenip kendi evlerine gidecekler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vqlla kuzum benim değilde sanırım arkadaşın ailesinde öyle ben de eşimde karşıyız böyle şeylere ama bazı aileler karşı değil ne yazık ki
Aynen cnm kayınbabamların tarafı öyle mesala

Vqlla kuzum benim değilde sanırım arkadaşın ailesinde öyle ben de eşimde karşıyız böyle şeylere ama bazı aileler karşı değil ne yazık ki
Aynen cnm kayınbabamların tarafı öyle mesala

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim kaynım bizde yaşamaya karar verdi bizde kalıcak kaynanamlar köyde oturuyor ve bende bizde kalsın istemiyorum ve bende eşimin kırılmayacağı ve anlayacağı bir şekilde anlatmak lütfen bana Bi fikir verin☺️
Kaynin kaç yaşında kuzum

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Zaten eşin anlayisliysa bir yerde yawamak isdemez
Çok şükür eşim anlayışlı biri ama tek sorun kaynanam o istiyor diye eşimde istiyor

Kaynin kaç yaşında kuzum
23 galiba

Kaynin kaç yaşında kuzum
23 galiba

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür eşim anlayışlı biri ama tek sorun kaynanam o istiyor diye eşimde istiyor

23 galiba

23 galiba
Sende kardeşin gelince ben nasıl rahat hareket edicem banyoya nasıl gircem gibisinden konuş

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Sende kardeşin gelince ben nasıl rahat hareket edicem banyoya nasıl gircem gibisinden konuş
Bu akşam yine konuşmayı denicem inş kabul eder ya bide ben tesettürlü biriyim ikide bir yazmayı başıma takıp eteğimi sürekli giymem ben hamileliğimden bu yana rahatığıma çok düşkün olmuşum

Kac yasında kaynın ve kac yıllık evlısınız Cocugunuz varmı
Cnm yaşı 23 diye biliyorum 3 buçuk senedir evliyim 1 buçuk yaşında bir oğlum var

Tüm sayfalar yüklendi.