Kayınna sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Kayınna sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,827 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kayınna sorunu
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet maalesef kaç defa ayrılalım dedim eşime ama boş ayrılmıyor
Aymı benim eş😶🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende kayınvalidem le dipdibe oturuyorum şükür benim ki öle değil kahvaltıyı hazırlar çağırır yemek hazırlar çağırır meyve soyar verir . Kızım canın ne istiyorsa soyle der ben hemen alıp gelirim diyor geçen gün bir meyve aserdim aseren varsa lütfen okumasın yeşil uzum hemen buldu o köy yerinde . Şükür benim ki iyi anlasamadigimiz yer oluyor mu oluyor o zman ikimizde 1 saat sonra birşey olmamış gibi davranıyoruz senin kayınvaliden afedersinde az kötü .
Hmde nasıl kötü

Irmak

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu kayınnalar neden böyle hersey kıskanıolar .iki gün önce kayınbabam 2paket canınız cskmesin bklava almış 1paketini açtı kadın sonrada sayılı 4tanede eltime verdi ondan sonra bn 2tanecik bişiy yidim .diğer paketini dolapa koydu 1gün sonra kadın bklavayı alıp bşka odaya saklamış ..banada gelmiş dior eltimin çocugu bklava istemişde benim kayınnada bu yidi hrpsini demiş bitti demiş bnden ötürü çocuga sonrada dio bna cocuga deme başka yeresakladım dio onfan sonra bugun benim yanımda gidip tabaga koydu çocuga odaya çağırıp gizli verıor hiç al kızım sende yi demedi cok gücüme gitti tek bu deyil hrrseyde yapıor folapda muzları bile saklıor gücüme gidiıor artık 😑🤔
Ay benim kaynanamda tam tersi. Yeterki ben ve torunu yiyelim kendisi aç bile kalır. Ben yedikçe kadın mutlu oluyo 🤭

Jale Türe

Kayıtlı Üye
rank
Aymı benim eş😶🙄

Hmde nasıl kötü
Allah yardım etsin sen Allah'a dua et bebeğini düşün önemli olan şuan bebeğin

Benimki de ilk başlarda öyleydi sonradan değişti ben bir yıllık evliyim yaklaşık üç aydır böyle
Ben 6 aylık evliyim inşallah değişmez öle umuyorum. 🙂

Kızlar bu kayınnalar neden böyle hersey kıskanıolar .iki gün önce kayınbabam 2paket canınız cskmesin bklava almış 1paketini açtı kadın sonrada sayılı 4tanede eltime verdi ondan sonra bn 2tanecik bişiy yidim .diğer paketini dolapa koydu 1gün sonra kadın bklavayı alıp bşka odaya saklamış ..banada gelmiş dior eltimin çocugu bklava istemişde benim kayınnada bu yidi hrpsini demiş bitti demiş bnden ötürü çocuga sonrada dio bna cocuga deme başka yeresakladım dio onfan sonra bugun benim yanımda gidip tabaga koydu çocuga odaya çağırıp gizli verıor hiç al kızım sende yi demedi cok gücüme gitti tek bu deyil hrrseyde yapıor folapda muzları bile saklıor gücüme gidiıor artık 😑🤔
Allahim bu kaynanalar neden böyle yapıyor birini bağrına basıp birini dışlıyor adaletsizliğin alasını yapmış canım Allah yardımcın olsun senin evindeki malzemeleri neden saklıyor ona ne ya senin yiyeceğin senin dolabın valla gelip benim malimi benden saklasin başta kocam kızar sanane sen niye karışıyorsun diye peki eşin bisey demiyor mu bu konuda

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım malesef 3katlı evdsyiz en üstü benim döşenicek sadece sorunda bırda zaten ama ayırsm dahada rahat edcem yanına bile inmicem

Malesef cok cimri bnmkide

Malesef cok cimri bnmkide

O deil birde eltimin çocuna bu yidi hepsini dıor beni düşman etcek aklı ermiyen çocuga
Küçük çocuğa düşman olman saçma bence düşman olunacak tek kişi kaynanan Allah sabır versin sana

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardım etsin sen Allah'a dua et bebeğini düşün önemli olan şuan bebeğin

Ben 6 aylık evliyim inşallah değişmez öle umuyorum. 🙂
İnşallah değişmez cnm benimki ilk başlarda kızım şu işi yapma bunu yapma ben yaparım derdi ne bulursa bana getirir yedirip içirdi o kadar iyiydi ki anlatamam ama sonra birden bire değişti çok koyu olmaya başladı kayınbabam beni çok sever onu bile kıskanıp bana düşman etti sen düşün yanı ne kadar kötü olduğunu

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Dün ekmeğe sürülen çikolata almışlardı kocamgil saklamış kayınna benim sabah baktın yok dolapda eşim sordu bizim ekmeğe sürülen çikolota varmı diye işe gidicekti bende annen saklamış bulamadım dedim eyi boşver dedi oda anladı anasının bizden hersey sakladını heral

Eyice deişmeye başladı .bnde dolmaya başladım bakam hergecen gün zaten baştan beri böypeydi bıktım aartık bıktım yoruldum😭

Tüm sayfalar yüklendi.